Beoordelingen 

Onze dealerbeoordeling is gebaseerd op de tevredenheidwaarderingen van onze klanten. Deze informatie wordt door TNS NIPO verzameld in opdracht van Toyota Nederland. 
De waardering en de commentaren die u hieronder kunt lezen zijn niet door ons aangepast.

722 commentaren van in totaal 722 beoordelingen
Service
frits van dijl (rosmalen)
18/07/2018
9

veel ervaring en vakkenis

Verkoop
Yolanda (Rosmalen)
17/07/2018
10

Dit cijfer is zo hoog, omdat ik niet zou weten waar de verkoper ergens nog een verbeter punt zou hebben. En dan bedoel ik niet alleen zijn vriendelijkheid, beleefdheid, persoonlijke uitstraling, gedrevenheid met behoud van oprechte interesse in de klant etc., maar ook qua kennis, uitleg en geduld. Ik had geen “aftrekpunten”, dus is een 10 een welverdiend cijfer.

Service
dhr. A. Tomeij (Veghel)
12/07/2018
10

zeer goede service, kundig personeel, goede reparaties overeenkomstig de prijsopgave

Service
M.S. (Best)
12/07/2018
10

Zeer goede service

Service
Mevr AHW van Wijnen Mampaey. (Berlicum)
11/07/2018
10

Alles goed

Service
J. Goossens (Gemert)
09/07/2018
10

Ze staan je netjes te woord, en je krijgt een fatsoenlijk en eerlijk antwoord

Service
L.M.J. van Lokven (Rosmalen)
09/07/2018
10

wij zijn zeer tevreden

Service
Mevr van de spijker
09/07/2018
9

Prettige mensen goeie uitleg

Service
Mnr van der steijn (Vught )
09/07/2018
8

Om dat ze goed en eerlijk zijn

Service
Nico Bissels (Middelrode)
09/07/2018
9

Eerlijk

Service
Stefan van Kleef
09/07/2018
10

Zeer betrouwbaar en klantvriendelijk bedrijf, met zeer ervaren mensen die je voorzien van de juiste informatie en deskundigheid, altijd tijd voor de klant en zeer vriendelijk en behulpzaam en oplossing gericht.

Verkoop
Jules Vogels (Boxtel)
04/07/2018
9

Weet niet meer te vertellen als meer als veertig jaar klant tot volle tevredenheid van mijn kant.

Service
Dick de Reus (Den Dungen)
03/07/2018
10

ik ben al jaren een zeer tevreden klant van deze dealer. Vriendelijk personeel, duidelijke afspraken en geen verassingen achteraf. Prima service.

Service
Ben van den Biggelaar (Sint-Oedenrode)
28/06/2018
9

Prima bedrijf!!

Service
Leo Middelkoop (Eindhoven)
27/06/2018
10

Service en kwaliteit zijn ongekend goed.Werken met hart en ziel voor klant en zijn auto.

Service
I. Brekelmans
26/06/2018
10

ze staan altijd voor me klaar, kijken alles goed na en geven ook tips

Verkoop
Jan van der Els (Schijndel )
20/06/2018
10

Goede en klantvriendelijke behandeling gekregen.

Service
Mevr. van Boxtel (Berlicum)
20/06/2018
10

Uitstekende service. Vriendelijk en vakkundig personeel. Mooi vernieuwde receptie én showroom! Ik ben hier graag klant ??

Service
Th. Timmermans ('s-Hertogenbosch)
20/06/2018
9

Hier wordt nog maatwerk geleverd, zowel aan de receptie als werkplaats. Als je toch geld moet uitgeven, dan graag op een prettige wijze.

Service
Tiny Lucius (Veghel)
20/06/2018
9

Goede service

Service
rien van helvoirt (schaijk)
14/06/2018
10

vriendelijk , klantgericht , zoals het hoort

Service
A.h.a v.d. Bosch (Sint Michielsgestel)
13/06/2018
8

Werkzaamheden keurig uitgevoerd,auto netjes teruggekregen.Ik bracht de auto om 8uur hij zou om 9.15 a9.30 uur klaar zijn.Om 9.15 uur komt iemand me vertellen dat het 10.00 uur word ivm navigatie updateoke ik kan nog wel iets langer wachtenWeer iets later navigatie update duurt langer word 10.30 uur!Van te voren is bij jullie bekent dat er een update moet plaats vinden als u dat me mij juist gecommuniceerd had had ik om 8uur een leenfiets genomen !

Service
Gerrie van de Ven Broeren (Den Dungen)
13/06/2018
7

goede service

Service
J.Dekkers
13/06/2018
9

Het is een prettig bedrijf waar je goed geïnformeerd wordt, een voorlopige prijsopgave krijgt en goede adviezen.

Service
MM van Lieshout (Sint-Michielsgestel)
13/06/2018
8

Onderhoud was goed maar voor de extra onderdelen waarvoor je moet betalen horen in het onderhoud te zitten.

Service
Christ van Oorschot (Schijndel)
06/06/2018
10

Ik ben al 35 jaar met mijn autos in onderhoud bij Jos van Boxtel en altijd tot volle tevredenheid geholpen.

Verkoop
Dhr. C. van Doleweerd (Berkel-Enschot)
06/06/2018
8

Persoonlijke ervaring met de verkoopstaf was bijzonder goed.Mijn neef heeft hier ook twee nieuwe auto,s gekocht.

Service
Dhr. van der Rijdt (Vinkel)
06/06/2018
10

Goede service met correcte prijsopgave vooraf. De monteur heeft verstand van zaken.

Service
H.W.J. v. Rixtel (Berlicum)
06/06/2018
10

Vriendelijk, behulpzaam en kundig

Service
Wil van den Broek (Sint-Oedenrode)
01/06/2018
9

Correcte, vriendelijke en adequate behandeling aan de receptie. Voortreffelijke verzorging van de auto, motorisch (voor zover ik kan beoordelen) en netjes gewassen bij aflevering.

Service
A. Dekkers
30/05/2018
10

Vriendelijk, behulpzaam en transparant.service is zeer goed. Fijne medewerkers.

Service
T van Huet (Beuningen )
29/05/2018
10

Zeer goede service, klantvriendelijk ,goede info indien nodig tijdens de autobeurt en bij het ophalen van de info

Service
Dhr. J. Bakker (Vinkel)
24/05/2018
9

Omdat ik het een goede garage vind met vriendelijk personeel

Service
Mevr. Gloudemans
24/05/2018
9

Of het contact via de telefoon gaat of aan de balie ze zijn altijd vriendelijk en behulpzaam naar je toe.

Service
Heiltje van Beek (Berlicum)
17/05/2018
10

de service erg goed is en ik erg vriendelijk en goed geholpen ben

Service
bert huijberts (boxtel)
16/05/2018
10

goede service,duidelijke uitleg,leuke receptie,vriendelijk personeel,vakkundig personeel.

Service
S mensink (Uden)
16/05/2018
8

Er werken fijne mensen en ze hebben altijd een praatje met je

Service
Sjef de Laat (Berlicum)
16/05/2018
10

Op en top service en vriendelijkheid

Service
rien steenbakkers
09/05/2018
10

ben zeer tevreden klant vriendelijk

Service
John van de laak
04/05/2018
8

Goede service meedenkend

Service
S kosterman (Tricht)
02/05/2018
10

Gewoon goed

Service
Anne schouten (Berlicum)
26/04/2018
10

Alles goed prima.

Service
CW van Breugel (Schijndel)
25/04/2018
10

Zeer betrouwbare informatie,vriendelijke behandeling met respect.Goede service .

Service
Dhr. MJJM van den Broek ( Berlicum)
25/04/2018
10

Medewerkers zijn deskundig en vriendelijk, geven duidelijke uitleg over aanpak en kosten

Service
Marlisa
23/04/2018
9

Goede service, klantvriendelijk en vriendelijk

Service
Mevr de Veer (Rosmalen)
18/04/2018
10

De klant wordt er serieus genomen en ze hebben kennis van zaken, de sfeer is er gemoedelijk en nooit geen gezeur achteraf alles wordt netjes uitgevoerd volgens afspraak.

Service
Ine Verhagen (Veghel)
17/04/2018
9

Zeer vriendelijke en correcte behandeling met duidelijke uitleg over de uit te voeren acties.

Service
dhr m.v. d. leeden
12/04/2018
10

omdat we heel tevreden zijn

Service
Dhr. F. Hanegraaf
09/04/2018
10

Online afspraak maken, de auto kan buiten de reguliere werktijden toch nog worden aangeboden voor onderhoud, de onderhoudskosten worden van te voren in overleg kenbaar gemaakt en de auto wordt keurig gewassen afgeleverd naar onderhoud. Ook de gratis pech hulp is een meerwaarde. Baliemedwerkers zijn vriendelijk en er wordt echt naar je geleuisterd.

Service
W v Heel (Rosmalen)
09/04/2018
10

Klantvriendelijk duidelijk kundig vertrouwd

Service
K. van Boxtel (Den Bosch)
05/04/2018
10

Aardige en duidelijke medewerkers. Even een kopje koffie en kon snel weer verder. Ook een uitermate heldere uitleg ontvangen.

Service
M. Sanders (Breugel)
05/04/2018
7

Ik heb kritiek op de wachtruimte in de showroom die is onlangs vernieuwd ,je zit daar nu open en bloot in een strak design met boven je hoofd een heather die constant aanslaat met de nodige herrie dit is voor mij in ieder geval erg storend,ben daarom vlug vertrokkenAls ik had mogen meedenken had ik de wachtruimte enigszins afgeschermd en in ieder geval niet met een heather boven je hoofd ben vlug vertrokken,om buiten te wandelen,ik vond de oude wachtruimte veel plezierig weliswaar ook in de zelfde hoek als nu maar als je dan toch gaat verbouwen was dit een mooie kans geweest.De koffie smaakte als vanouds goed ook uit een nieuw machinVerder ben ik heel tevreden .

Service
M.C. Verhoeven (Schijndel)
05/04/2018
9

We worden altijd goed behandeld en goed geïnformeerd. De mensen zijn vriendelijk en niet opdringerig. Het bevalt ons al jaren heel goed,dus geen aanleiding voor verandering.

Service
Hein van Lokven (Schijndel)
04/04/2018
10

Zeer goede service en eerlijke prijs. Dat een dealer duurder is hoeft dus niet altijd zo te zijn

Service
H.G.Hommerson (Rosmalen)
04/04/2018
8

Goede service,klantvriendelijk,duidelijke afspraken.

Service
Hans Govers (Veghel)
03/04/2018
10

We rijden al jaren Toyota en zijn vol lof over de auto en de service van het personeel. We worden al vele jaren met plezier en toewijding geholpen.

Service
Stefan leening (Best)
03/04/2018
10

Korte lijnen , het personeel is overal van op de hoogte , en doen alle moeite om hun klanten tevreden te stellen mocht er onverhoopt toch iets mis zijn gegaan

Service
Ruud Joppen (Nijmegen)
28/03/2018
9

Prima, betrouwbare, deskundige service, vriendelijke en correcte bejegening. Ik woon in Nijmegen maar door mijn goede ervaringen kom ik als vanaf 1985 bij dit bedrijf.

Service
Ruud van de Ven (Veghel)
28/03/2018
10

Heel klantvriendelijk, behulpzaam en kennis van zaken.

Service
Dhr Terneusen
21/03/2018
10

Correct netjes en mijn Toyota verkeerd weer in perfecte staat

Service
E. Siebelt (Veghel)
21/03/2018
10

Vriendelijk, duidelijk in de adviezen. Vakkundig en betrouwbaar

Service
F. van den Braak (Nijmegen)
21/03/2018
9

Betrouwbaar, zorgvuldig en komen afspraken na. Denken mee en zijn servicegericht. Erg goede ervaringen mee.

Service
Harrie en Margareth Beekmans (Berlicum)
21/03/2018
10

Mijn vrouw en ikzelf zijn al vele jaren klant en hebben al die jaren geen conflicten of andere voorvallen gehad. Dus kunnen we alleen zeer tevreden en blij zijn dat we nog steeds een goede band hebben met de medewerkers van dit bedrijf.

Service
henny willems (den dungen)
21/03/2018
9

al n ' 40 jaar klant

Service
René v Galen (Sint-Oedenrode )
21/03/2018
10

Altijd correct, vakkundig ,op tijd, vriendelijk ,gespecialiseerd,gepassioneerd. Alles klopt

Service
A.H. de Laat (Schijndel)
14/03/2018
9

Omdat het een betrouwbare en goede zaak is.

Service
Cor Leening (Schijndel)
14/03/2018
10

Dealer geeft al in lengte van jaren een goed en vertrouwd gevoel.

Service
Limbeek
07/03/2018
10

betrouwbaar en kundig.

Service
Henk van Helvoort (Berlicum)
28/02/2018
8

Je koopt daar een deugdelijke wagen wel duurder als ergens anders

Service
Jos van Rijswijck (Loosbroek)
28/02/2018
9

Vriendelijk, duidelijk en correct

Service
smans a j (heeswijk)
23/02/2018
7

goede organisatie. Persoonlijke benadering is stug en wel zakelijk. Kritische vraag wordt met verwondering ontvangen, zo van wij doen het toch altijd goed!

Service
Dhr. HTWL van der Zanden (Schijndel)
21/02/2018
10

Vriendelijk, vakkundig en behulpzaam personeel.Duidelijke uitleg en accurate uitvoering.

Service
Rob Groothuis (Vinkel)
21/02/2018
10

Zeer goede service en vriendelijk personeel en zeer kundig

Service
Bart Janssen (Helmond)
14/02/2018
10

Ik heb inmiddels twee auto's gekocht bij Jos van Boxtel Middelrode en deze daar ook in onderhoud (gehad). Bij iedere gelegenheid beleef ik de dealer als bescheiden, netjes en correct. Prijzen worden netjes en duidelijk gecommuniceerd en ook bij de aankoop van een andere auto is het hier prettig zakendoen. Je krijgt nooit het gevoel dat er over jouw rug geld moet worden verdiend. Erg knap en fijn om op die manier te kunnen werken wat voor mij reden is om hier te blijven komen en ook steeds Toyota te blijven rijden.

Service
Jurgen Valks (Gemonde)
14/02/2018
9

Bij Jos van Boxtel wordt je al gewaardeerde klant ontvangen en geholpen. Servicegericht, duidelijke inzage in kosten en opties. Al jaren daar klant en hun servicegerichtheid blijft een voorbeeld voor anderen.

Service
Dhr... Ben van der Heijden (Heeswijk-Dinther)
07/02/2018
9

altijd een zeer correcte vriendelijke behandeling, altijd ruim de tijd voor je nemen, geeft me altijd een goed en voldaan gevoelna een bezoek aan de werkplaats, of de showroom of als ik ze bel als ik een probleem heb met de auto.

Service
Gerard Veroude. (Boxtel.)
07/02/2018
9

Het zijn nette, vriendelijke mensen die afspraken correct nakomen. Eigenlijk wil ik een 9,7 geven maar dat kan niet op jullie lijst.Er kan natuurlijk altijd iets beter al zou ik niet meteen weten wat!!

Service
Jeanne schelle (Berlicum)
24/01/2018
10

Vriendelijk duidelijk en netjes

Service
henriette van den bosch (s-hertogenbosch)
17/01/2018
10

Ben super tevreden over het hele bedrijf en medewerkers.

Service
J. Hendrikx (Heeswijk-Dinther)
17/01/2018
10

Goede service, duidelijke uitleg en goede prijs

Service
Mevr Naeff (Rosmalen)
16/01/2018
10

Klantvriendelijk en zeer betrouwbaar al jaren lang

Service
Leo van der Heijden (Berlicum )
03/01/2018
9

Deskundige dealer, betrokken en betrouwbaar

Service
Anoniem
27/12/2017
8

ik word altijd prettig behandeld en m.i. zijn ze vakkundig

Service
Anoniem
27/12/2017
9

Zeer tevreden over de kwaliteit en de service

Service
Anoniem
27/12/2017
8

Omdat alles van te voren doorgesproken wordt

Service
Dhr. Christ Filippini (Veghel)
20/12/2017
10

Fantastische garage, de service is top en je wordt er zeer goed geholpen.

Service
Dhr. F. Vermeer. (Schijndel.)
20/12/2017
10

Prijs en kwaliteit kloppen altijd tevens ook altijd klantvriendelijk.

Service
H.Veenstra
14/12/2017
4

gevoelsmatig een oor aangenaaid, doordat er hoge kosten kwamen binnen een jaar (ca. 7/8 maanden) na aankoop, dus auto volgens mij niet volledig in orde. het gaat met name om de banden, die toen als goed bestempeld en na nog geen 15.000 km versleten waren, alle 4 nog nooit meegemaakt.steeds weer kosten, die erbij komen als de auto in de werkplaats staat, nu was er ook iets met de ventilatie die vervangen moest worden in verband met de luchtverversing, telefonisch werd er gezegd, dat het moet gebeuren na enkele jaren? aflevering auto dus niet volgens verwachting en afspraak, ben hier erg ontevreden over en heb met de regiomanager al gesproken (Toyota ****) over mijn ontevredenheid. hij heeft er notie van genomen

Service
Leo Ooms
14/12/2017
9

Het is een geweldige garage die alle afspraken na komen.Je word er altijd geholpen ook als je zonder afspraak komt.

Service
Anoniem
13/12/2017
10

Goede service, vriendelijke mensen.

Service
A.Pittens (loosbroek)
13/12/2017
10

Afspraak is afspraak

Service
Anoniem
06/12/2017
10

Perfecte service eerlijk advies

Service
Rik van vugt
04/12/2017
10

Goede sfeer en vriendelijke verkopers

Service
Tinyv.d.Burgt
04/12/2017
9

betrouwbaar en correct en v riendelijkj

Service
Dhr. J. Scheffers (Berlicum)
01/12/2017
10

Een betrouwbaar garagebedrijf dat goed werk levert. Ik kan er altijd met mijn vragen en opmerkingen over mijn Avensys terecht en wordt dan vriendelijk geholpen. Ik krijg vooraf een kostenopgave en als er extra werk moet gebeuren wordt ik daarover vooraf gebeld en kan een keuze maken. Dit waardeer ik zeer.

Service
Anoniem
29/11/2017
9

uitstekende dealer met een zeer goede werkplaats.

Service
Hr hamvd Biggelaar (5463 CK-16)
24/11/2017
9

ECHT eem open en vriendelijke garage verder ben ik zee tevreden over toyata (verso s), die ik nu heb.

Service
Stefan van Kleef (Boxtel)
23/11/2017
10

Een klantvriendelijke bedrijf met deskundig, professioneel en behulpzaam personeel.

Service
Anoniem
14/11/2017
8

tevreden.

Service
W.F. Rutten (Uden)
09/11/2017
9

Ze doen werkelijk alles om je tevreden te stellen

Service
Anoniem
06/11/2017
9

Het is een een heel goed autobedrijf goede service ze staan je netjes te woord

Service
Dora van Helvoort -Dobbelsteen (Loosbroek)
01/11/2017
9

Deze garage straalt een welkom uit

Verkoop
wil van den Brand (Heeswijk-Dinther)
27/10/2017
8

ik ben tevreden met van Boxtel

Service
Anoniem
25/10/2017
10

Ben zeer tevreden met de medewerkers in Berlicum

Service
Henk van Kessel (Schijndel)
25/10/2017
10

omdat het er vriendelijk en verzorgt uitziet een mooie uitstraling bij binnenkomst

Service
Remko Heethuis
25/10/2017
10

Personeel is kundig, klantgericht en men komt de afspraken na

Service
A. van de Meulengraaf (Meierijstad)
18/10/2017
10

Service, vakkundig-en vriendelijkheid 100% in orde!

Service
HARRIE PENNINGS (VINKEL)
13/10/2017
10

wij krijgen altijd een auto mee naar huis als de auto een onderhouds beurt heeft daar zijn wij heel blij mee omdat mijn man geopereert is heeft 2 nieuwe knie-en en 1 nieuwe heup wordt dat moeilijk met de fiets

Service
Anoniem
11/10/2017
9

Deze dealer heeft mij nog nooit teleurgesteld. Ik heb het volste vertrouwen in hun deskundigheid en hun advisering betreffende reparaties etc. Er is voor mij nog nooit een reden geweest om naar een andere dealer om te zien.

Service
dhr. Wil Klijmij
04/10/2017
10

Of je nu een nieuwe of tweedehands auto aanschaft, je wordt altijd behandeld als een koning door een verkoper of de directeur zelf of later voor onderhoud hetzelfde. Het kleinschalige karakter en de echt persoonlijke benadering zijn heel fijn.

Verkoop
Henk Kootkar (Spijkenisse.)
04/10/2017
6

Deze dailer is mij aangegeven door fa Heijmans en Leaseplan. Zelf was ik naar de dealer in Hellevoetsluis gegaan, daar ben ik ook een proefrit wezen maken en ben ik prima geholpen. Ik was ook al naar de dealer in Poortugaal geweest , maar daar ben ik slecht geholpen.

Service
Anoniem
27/09/2017
9

Zeer goede service, beleefdheid, uitleg geven waar nodig is, bellen als de opdracht iets langer gaat duren, uitleg over de factuur en altijd vriendelijke ontvangst.

Service
henk groothuis (middelrode)
27/09/2017
9

ik ben heel tevreden

Service
Dhr.J. Vogels (Boxtel)
14/09/2017
10

Meer als 30 jaar ervaring bij dit bedrijf. Super service, keurige behandeling klant.

Service
André langenhijsen (Heeswijk dinther)
13/09/2017
9

Alles perfect geregeld

Service
Marcel van Dijck (Schijndel)
13/09/2017
9

Goede dealer, afspraak is afspraak, vriendelijke en persoonlijke benadering

Verkoop
Bart Janssen (Helmond)
06/09/2017
10

Een dealer waar men je kent en waar je deskundig en professioneel wordt benaderd.

Service
Dhr. B. Hopman (Beek en Donk)
06/09/2017
10

Zeer klantvriendelijk. Technisch perfect. Prettig overleg en contact met personeel. Duidelijk in prijsopgave vooraf. Gewoonweg: prima.

Service
Marius J.M. van Lankvelt (Middelrode)
06/09/2017
7

Jos van Boxtel BV is een goed lopend bedrijf. De directie en het personeel zijn betrokken bij het wel en wee van het dorpje Middelrode en ook van Berlicum. Tot voor kort werkte mijn oudste zoon op de schadeafdeling tot zijn volle tevredenheid en al ruim 30 jaar.

Verkoop
Anoniem
31/08/2017
9

korrectheid en fijne behandeling onder 'n kopje koffie

Service
Antoine van den Acker (Uden)
30/08/2017
10

Bij Jos van Boxtel staat de klant centraal; iedereen doet zijn uiterste best om vooral klant te blijven! Dikke tien!

Service
William Embrechts (Veghel)
29/08/2017
10

Ik kom hier nu een aantal jaren. Ze zijn altijd correct naar mij. Voel mijzelf goed bij de uitleg wat er zoal moet gebeuren. Ze zijn duidelijk en alle reparaties zijn tot op heden goed uitgevoerd. Het hele bedrijf straalt netheid uit, van buiten naar binnen en andersom! Een plaatje om te zien. Kunnen vele andere bedrijven een voorbeeld aan nemen. Kom hier graag...alleen al daarom zou ik mijn hele leven Toyota willen blijven rijden. Fijne auto en dat komt ook mede door dit bedrijf!!

Service
Anoniem
23/08/2017
10

tientallen jaren klant van autobedrijf v. Boxtel.tientallen jaren een vertrouwd en betrouwbaar adres. goede service en correcte behandeling. geen verrassingen achteraf. Altijd ruimte voor overleg.

Verkoop
Johan Verhoeven (Heeswijk- dinther)
18/08/2017
9

Een open en eerlijke dealer waar je je meteen thuis voelt, en waar je netjes en eerlijk behandeld wordt

Service
Ruud van de Ven (Veghel)
17/08/2017
10

Ik ben uitermate tevreden.

Verkoop
Hans van Doremalen (Berlicum)
16/08/2017
8

gewoon goed niets aan te merken

Verkoop
Anoniem
09/08/2017
10

Iedereen staat je te woord als je er om vraagt.

Verkoop
Anoniem
02/08/2017
10

Service klantvriendelijkheid., meedenken met client

Service
Theo Riswick (Berlicum)
27/07/2017
10

ik ben al jaren een vaste klant en zij hebben mij nog nooit in de steek gelaten. Je wordt er altijd goed geholpen en de medewerkers zijn allemaal klantvriendelijk en hebben verstand van zaken

Verkoop
Anoniem
26/07/2017
10

Klantvriendelijk

Service
Anoniem
24/07/2017
8

goede duidelijke en vriendelijke service

Verkoop
Karel Van Den Bergh (Berlicum )
17/07/2017
9

Betrouwbaar

Service
frits van dijl (rosmalen)
14/07/2017
8

betrouwbare afhandeling onderhoud vriendelijk personeel

Service
Anoniem
13/07/2017
10

Goede service en klantvriendelijk bedrijf.

Service
Lilian Brands (Rosmalen)
13/07/2017
10

De service is top, personeel heel vriendelijk en behulpzaam. Ze komen de afspraken na en auto wordt na service beurt weer schoon klaargezet.

Service
Ruud Joppen (Nijmegen)
13/07/2017
10

Prima, betrouwbare en deskundige service; klantvriendelijke bejegening. Ik ben al vele jaren een trouwe en tevreden klant en rijd daarvoor graag één tot twee keer per jaar van Nijmegen naar Berlicum/Middelrode

Service
Theo van Vugt (Vlijmen)
12/07/2017
9

Professionaliteit en kwaliteit ten top

Service
zr.Mirjam Litjens Congregatie zusters van liefde (Schijndel)
05/07/2017
9

Betrouwbaar en houden zich aan afspraken.
Zij overleggen over de kosten.

Verkoop
Anita en Ruud van de Ven (Veghel)
30/06/2017
10

Jos van Boxtel Middelrode gaat voor een klantbeoordeling 10. Deze krijgen ze van ons ook.

Service
Anoniem
30/06/2017
10

fijne garage vriendelijk behulpzaam word alles netjes doorgesproken wij zijn al meer als 30 jaar klantdus zeer tevreden

Service
Anoniem
30/06/2017
10

fijne garage vriendelijk behulpzaam word alles netjes doorgesproken wij zijn al meer als 30 jaar klantdus zeer tevreden

Service
Anoniem
30/06/2017
9

zeer tevreden

Service
Anoniem
30/06/2017
9

Zeer vriendelijk en vakbewaam geholpen

Service
Anoniem
30/06/2017
9

Zeer vriendelijk en vakbewaam geholpen

Verkoop
Dhr. B. van Berkel (Schijndel)
30/06/2017
9

De aankoop van onze auto is in een gezellige en goede sfeer verlopen. vooral de verkoper

Service
Felix van den Acker (Gemert.)
30/06/2017
9

Beschaafde,vriendelijke correcte en kundige medewerkers.

Service
Ricky Voets (Heeswijk-Dinther)
30/06/2017
10

Ik voel me daar heel erg voorkomend en eerlijk behandeld. Heel vriendelijke mensen .

Service
ACM-Schippers (Rosmalen)
27/06/2017
8

Wel klantvriendelijk

Verkoop
Bert Sterkenburg (Berlicum)
27/06/2017
10

Jos van Boxtel Middelrode is naar mijn mening een zeer klantvriendelijk en service gerichte onderneming.
Ze nemen hun klanten zeer serieus en wat ze zeggen, doen ze ook en zelfs meer.
Van de verkoop tot aan de werkplaats allemaal zeer ervaren medewerkers.
Rijd al jaren Toyota van Jos van Boxtel en zal dat voorlopig nog zeker jaren blijven doen

Service
Arie van der Hofstad (Eerde)
26/06/2017
9

Het zijn en blijven gewone mensen die het vak kennen en niet hoog van de toren blazen. Gewo0on en netjes past precies bij die firma.

Service
Anoniem
21/06/2017
8

klantvriendelijk en goede service

Verkoop
Harrie Geboers (Heeswijk-Dinther)
21/06/2017
10

Goede service, zeer klantvriendelijk, veel kennis en expertise. Prettige persoonlijke contacten.

Service
Leo Middelkoop (Eindhoven)
21/06/2017
10

Vakmanschap zit in hun bloed , prijzen zijn zeer klantvriendelijk en service is hun levensopvatting.

Service
T.Timmermans ('s-Hertogenbosch)
21/06/2017
9

De ontvangst en begeleiding en service zijn goed. Ook erg vriendelijk en gast vrij.

Verkoop
Anoniem
20/06/2017
10

Goede service, eerlijk en oprecht en goede communicatie met de klant. Ze nemen ruimschoots de tijd voor je!

Service
Anoniem
20/06/2017
8

Vriendelijk geholpen

Service
Theo van Alphen (Berlicum)
20/06/2017
10

Kan niet anders!!!!

Verkoop
Harry Vorstenbosch (Vught)
15/06/2017
10

Als je binnen komt, is het niet gelijk opdringen, ze geven je de kans om eerst te gaan kijken, vragen dan pas wat ze voor je kunnen doen.
Dit waardeer ik zeer.

Service
Jeroen van Elderen ('s-Hertogenbosch)
14/06/2017
10

Bijzonder goede service. Personeel is altijd zeer netjes en bijzonder vriendelijk. Men is altijd erg duidelijk over de kosten en over onverwachte zaken wordt je altijd gebeld. Ook schadeherstel wordt bijzonder goed behandeld.

Service
Anoniem
08/06/2017
10

ik (wij)) kom vanaf 1976 bij garage Jos van Boxtel, ze zijn vriendelijk belangstellend en behulpzaam.
Ik vertrouw op hen en ze hebben me nog nooit in de steek gelaten
Ik zou ze bij iedereen aanraden

Verkoop
Teklenburg Albertus (Berlicum)
07/06/2017
10

Profesionele vriendelijke service
Betrouwbaar in diagnose, reperaties en schadeherstel

Service
van de Ven van Alebeek (Sint_Michielsgestel)
07/06/2017
8

Meestal al ik moet wachten .dat kan altijd met een kopje koffie in de schouwroom altijd vriendelijk ?? daar is niks mis mee

Service
mevr van schijndel (schijndel)
06/06/2017
10

rij al jaren Toyota zou niet anders meer willen en kom er al jaren

Service
Anoniem
31/05/2017
10

Prima bedrijf trouw staat voor zijn product en klantvriendelijk.

Service
Anoniem
31/05/2017
10

geweldig goed geholpen door monteur ............

Service
Anoniem
31/05/2017
8

Fijne en correcte afhandeling

Service
Anoniem
31/05/2017
9

De dienst verlening is zeer goed en er wordt altijd vooraf gaand aan de werkzaam heden eerst overlegd.

Verkoop
bert huijberts (boxtel)
31/05/2017
10

vriendelijke en niet opdringerige verkoper,zeer vriendelijk personeel,goede uitleg,zeer gastvrij,goede ontvangst bij de receptie,komen gemaakte afspraken keurig na,kortom een bedrijf waar je vertrouwen in hebt.

Service
Christ van Oorschot (Schijndel)
31/05/2017
10

Uitstekende service en je word altijd meteen geholpen.

Service
Mevr. Broeders-de Bont (Schijndel)
31/05/2017
10

een garage met vriendelijk en bekwaam personeel ,houdt zich aan afspraken ,staan altijd klaar en geven duidelijke uitleg
over vragen ,

Service
Nol van der Loo ('s-Hertogenbosch )
30/05/2017
9

Klantvriendelijke behandeling. Perfecte service. Volledige informatie over uit te voeren werkzaamheden aan de auto. Goede prijs/kwaliteitverhouding.

Service
Mw. A van de Spijker (Rosmalen)
29/05/2017
9

Zowel over auto als garage zeer tevreden

Service
Anoniem
26/05/2017
8

alles bijna perfect

Service
Hans van Helvoort (Sint Michielsagestel)
24/05/2017
8

Bij de garage van van Boxtel voel ik mijn thuis. Ze hebben een luisterend oor voor mij als klant. Ze werken netjes en geheel vlg. afspraak. Mijn auto staat netjes klaar als ik hem (ook in de avond uren) ophaal. Bedankt .

Verkoop
Rob Groothuis (Vinkel)
24/05/2017
10

Zeer klant vriendelijk,goede uitleg bij de verkoop en iemand rustig te tijd geven om erover na te denken.
Ook hun weten dat het geen pakje boter is.

Service
Anoniem
22/05/2017
10

betrouwbaar en vriendelijk

Service
S. Mensink (Uden)
22/05/2017
8

Keurig nette vriendelijke mensen en ze vragen hoe met je gaat.

Service
Anoniem
19/05/2017
9

ik word hier goed geholpen en als wordt goed afgewerkt

Verkoop
Anoniem
18/05/2017
10

Goede service

Verkoop
Anoniem
17/05/2017
10

Ik kom al bijna 38 jaar bij Jos van Boxtel Den Bosch/Middelrode. Dit is mijn (onze) twaalfde Toyota waarvan 10 afkomstig van Jos van Boxtel. De andere 2 zijn er altijd in onderhoud geweest. Ik denk dat dit wel duidelijk maakt waarom ik een 10 geef.

Service
Anoniem
17/05/2017
9

goede service, vriendelijk en behulpzaam personeel.

Service
Anoniem
17/05/2017
9

De werkzaamheden werden tot grote tevredenheid verricht en de behandeling is voorkomend en correct.

Service
G v d Broek (Heeswijk Dinther)
11/05/2017
9

Ik al jaren klant ben bij Jos van Boxtel in Berlicum en daarvoor zeker 25 jaar in Oss.
Vriendelijke behandeling bij receptie in in de showroom.
En afspraak is afspraak
G v d Broek

Service
gerard van der steen (Berlicum)
11/05/2017
10

goede bediening

Service
Mevr. van Blokland (Boxtel)
10/05/2017
10

zowel de ontvangst als als uitleg wat er gebeurd is prima en iedereen is altijd vriendelijk

Service
Mevr. W.J.van Stiphout (Veghel)
10/05/2017
9

Ik ben erg tevreden over deze garage. Als er iets is kan ik altijd langskomen en mijn vragen stellen. Wordt ook steeds netjes gebeld in verband met afspraken e.d.

Service
Dhr.H.Reine (Einighausen)
04/05/2017
10

De werkzaamheden worden altijd deskundig en snel uitgevoerd.De bediening is altijd vriendelijk. Ik ben verhuisd naar Einighausen in Zuid Limburg, maar het onderhoud aan mijn auto laat ik nog steeds in Middelrode uitvoeren. Dat zegt genoeg!

Service
Anoniem
03/05/2017
10

Deze garage is uiterst professioneel. Je wordt er netjes behandeld, het personeel is zeer vriendelijk en behulpzaam. Uitleg is helder en duidelijk. Auto wordt keurig schoon weer afgeleverd.

Service
Arthur Kuilboer (Rosmalen )
03/05/2017
9

Goed bedrijf en kundig personeel

Service
Liesbeth Schelle (Berlicum)
03/05/2017
9

Het contact met deze dealer verloopt altijd goed. Ook de service en afhandeling van de grote-/kleine beurten en APK keuring is goed. Ook Op vragen naar de nieuwste snufjes op nieuwe auto's krijgen we goede uitleg.
Wanneer we aan een nieuwe Auto toe zijn, zal het zeker deze dealer worden.

Verkoop
A hermus (Venray )
26/04/2017
9

Omdat het een prettig klein bedrijf is met persoonlijk contact

Service
Anoniem
26/04/2017
10

Je wordt er goed ontvangen en ze zijn correct en netjes

Service
H Pennings
26/04/2017
10

met wijnig woorden zijn we heel heel heel te vrede over alles

Service
Anoniem
21/04/2017
9

Klantvriendelijkheid en kwaliteit

Service
Anoniem
20/04/2017
10

Omdat je hier door fijne vriendelijke mensen geholpen wordt.

Service
Dhr A. Bergervoet (Berlicum)
20/04/2017
10

Ik vind het een goede garage. Betrouwbaar, duidelijk, komt afspraken volledig na. Vriendelijk in omgang, lekkere koffie schone ruimtes.

Service
Anoniem
18/04/2017
10

Tevreden over de prijs kwaliteit verhouding en met aandacht voor de klant. Niets op aan te merken, gewoon goed.

Service
Anoniem
18/04/2017
9

Volledig tevreden

Verkoop
Anoniem
12/04/2017
9

Klantgericht, geen agressieve verkoop, errlijk en professioneel. Belangrijkste: gewoon doen in vertrouwen.

Service
Anoniem
12/04/2017
8

Ik geef nooit een hoger cijfer goed is goed. De mensen zijn allemaal even vriendelijk en helpen ook altijd meteen.

Service
T.Timmermans ('s-Hertogenbosch)
07/04/2017
8

Kleine garage, waar de klant centraal staat. Ook de werkzaamheden worden goed uitgevoerd. Afspraken komt men na.

Verkoop
Anoniem
06/04/2017
9

Gewoon goed geïnformeerd en prettig geholpen.

Service
Anoniem
06/04/2017
9

Vriendelijke en bekende medewerkers die bekwaam hun taak verrichten.

Service
Anoniem
05/04/2017
8

Prima service

Verkoop
J.J. van der Doelen (Middelrode)
05/04/2017
10

Omdat het allemaal heel betrouwbaar was

Service
Mieke ('s-Hertogenbosch)
05/04/2017
10

Het contact met Toyota Van Boxtel Middelrode is altijd een prettig contact. De medewerkers zijn altijd erg vriendelijk, afspraak is afspraak en mochten er bijzonderheden zijn dan word je altijd van te voren op de hoogte gesteld! Ik ben een zeer tevreden klant!

Service
Mw. van Beurden (Rosmalen)
04/04/2017
10

Vriendelijk personeel en goede service!

Service
Jacq van der Last, Middelrode (Middelrode)
29/03/2017
8

Zeer tevreden over de deskundigheid, betrouwbaarheid. Wat wel tegen viel is dat de uiteindelijke rekening circa € 200 hoger uit kwam dan de prijsopgave vooraf.

Service
Anoniem
23/03/2017
8

een betere regeling oplossing voor als je je auto daar moet achterlaten en zonder auto naar huis moet gaan een gratis fiets of de optie om een auto te huren vind ik niet klant vriendelijk genoeg.

Verkoop
Anoniem
23/03/2017
10

klantvriendelijk

Service
Dhr A. Martens
23/03/2017
10

zelfs na meer dan 25 jaar wordt ik geholpen met een praatje en koffie.

Verkoop
Frans van Kasteren (Boxtel)
23/03/2017
10

We zijn vriendelijk en duidelijk geholpen. Het voelde vertrouwd.

Service
Anoniem
20/03/2017
9

je wordt er altijd heel correct behandeld. en ik heb veel vertrouwen in hun werk.

Service
W School (Rosmalen)
20/03/2017
9

Ik ben tevreden over het werk en de afhandeling.

Service
Anoniem
16/03/2017
10

Bij deze dealer wordt je altijd vriendelijk en netjes behandeld. Ze denken met je mee en zijn ook nog eens heel vakkundig

Service
Anoniem
16/03/2017
9

goede service vriendelijk en correcte benadering door personeel

Service
Anoniem
16/03/2017
10

Je voelt je er welkom en een bezoek aan de werkplaats is makkelijk te combineren met een kijkje in de showroom.
Natuurlijk met 'n kop koffie.

Service
Anoniem
16/03/2017
9

Je wordt zo snel mogelijk geholpen en de koffie staat altijd klaar , goede service en uitleg als je iets vraagt.

Service
Ries Müller (Berlicum)
16/03/2017
9

over het hele bedrijf wordt je goed ontvangen en geholpen. ook telefonisch is er goed contact

Service
Van Dijk (Berlicum)
10/03/2017
10

Alles wordt netjes gecommuniceerd en goed uitgevoerd. Auto staat altijd gewassen weer klaar!

Verkoop
Sylvia v. Rixtel (Berlicum)
08/03/2017
10

Klantvriendelijk en behulpzaam

Service
w.v.heeswijk (schijndel)
06/03/2017
9

omdat ik al ongeveer zoon jaar of 40 in de garage kom

Verkoop
Anoniem
02/03/2017
10

de service is zeer goed en ook de betrokkenheid van alle medewerkers is zeer goed

Service
ad de Laat (schijndel)
01/03/2017
8

omdat we tevreden zijn

Service
Ben van der Heijden (Heeswijk Dinther)
01/03/2017
9

Ik ben zeer tevreden ,altijd tijd voor overleg of uitleg bij eventuele reparatie s , vriendelijke behandeling zeer goed

Service
G. v.d. Ven (den dungen)
01/03/2017
8

zeer goede service

Verkoop
K holzken (Rosmalen)
01/03/2017
10

Ben super geholpen!

Service
Martin Sanders (Breugel)
01/03/2017
9

Is gewoon een goede dealer of je nou in auto van €50.000 rijd of in een auto€5000 komt je voelt je welkom

Service
Monique van Veen (Vught)
01/03/2017
10

Klantvriendelijkheid, servicegericht, beweegt mee met wens van de klant

Service
Dhr A. Martens (schijndel)
24/02/2017
10

ze denken in alles je mee.

Service
Anoniem
22/02/2017
9

Vriendelijk en goede service

Service
dhr Pieter Dierijck (Veghel)
20/02/2017
10

Ik kom er al jaren. Het is wel eens minder geweest, maar dat hebben ze volledig teruggebracht naar de vriendelijke en positieve sfeer. De auto wordt netjes onderhouden, werkzaamheden worden correct uitgevoerd met vooraf prijsopgave en uitleg.
Bij ophalen auto altijd even een praatje en auto is netjes gewassen.
Verkoop zou hier nog een voorbeeld aan kunnen nemen.

Service
Anoniem
16/02/2017
10

Klant vriendelijk. Betrouwbaar. je word met respect behandelt en dat nodigt uit om de volgende keer weer terug te gaan naar deze garage.

Service
Familie van de Koevering (Sint Michielsgestel )
15/02/2017
10

Ben bijzonder tevreden over deze dealer en medewerkers in het algemeen

Service
J.W.A.M. van der Hofstad (St.Michielsgestel)
15/02/2017
10

Heel goed tevreden

Service
Anoniem
14/02/2017
10

Klantgericht, meedenkend en vriendelijk.

Service
henriette v d bosch (s-hertogenbosch)
14/02/2017
10

omdat ik het een fijn bedrijf vind, iedereen verstaat zijn vak en zijn altijd vriendelijk en behulpzaam, ik ben gewoon dik tevreden.

Service
Nico Hendriks (Rosmalen)
14/02/2017
9

Afspraken worden nagekomen. Vriendelijke klantenontvangst. Duidelijke informatie over werkzaamheden en kosten.

Verkoop
Peter van den Elshout (Schijndel)
14/02/2017
10

Bijzonder sterke offerte en bijzonder goed advies en hulp, ik zou zeggen, twijfel niet, koop Uw Toyota bij deze dealer

Verkoop
Anoniem
01/02/2017
8

Goede service

Service
Leo Ooms (Schijndel)
14/12/2016
9

Het is een heel goed team van mensen die daar werken.
Leuk en gezellig

Verkoop
B van den Heuvel (Rosmalen)
09/12/2016
10

Wij worden daar al jaren op een zeer prettige manier geholpen.
We hebben zeer veel vertrouwen in deze garage

Verkoop
Mark van Nimwegen (Sint Oedenrode)
09/12/2016
10

De heer *** heeft mij prima geholpen, duidelijk en vaak op de hoogte gehouden van het bestelproces en binnen een week mijn auto geleverd. Zo kan het dus ook.

Service
Hhr. Bert Verzantvoort (Berlicum)
24/11/2016
10

Mijn Toyota Prius heeft onlangs een servicebeurt gehad.Zoals al de andere keren is deze naar volle tevredenheid uitgevoerd.Keurige afspraak,naar mijn mogelijkheden, duidelijke prijsopgave vooraf, op tijd bericht gekregen dat de wagen klaar was, uitleg van de werkzaamheden gegeven en de Prius netjes gewassen klaargezet.

Service
Dhr. P. Verstappen (Veghel)
23/11/2016
10

Zeer tevreden

Service
Nol van der Loo ('s-Hertogenbosch)
16/11/2016
8

Goede en betrouwbare garage

Service
B van den Heuvel (Rosmalen)
26/10/2016
10

Wij worden daar al jaren op een zeer prettige manier geholpen.
We hebben zeer veel vertrouwen in deze garage

Service
Mark van Nimwegen (Sint Oedenrode)
14/09/2016
10

De heer *** heeft mij prima geholpen, duidelijk en vaak op de hoogte gehouden van het bestelproces en binnen een week mijn auto geleverd. Zo kan het dus ook.

Service
R.p.g groothuis (Vinkel)
15/08/2016
10

Vriendelijk en zeer kundig

Service
C Braken (Liempde)
04/08/2016
10

uitstekende medewerkers die ook met je meedenken over eventueel meegeven auto aan medewerker die in de buurt woont

Service
Theo va
01/08/2016
9

Altijd op een correcte manier behandeld en de vakbekwaamheid binnen het bedrijf.

Service
Anoniem
27/07/2016
9

goede service. afspraken na gekomen, op tijd klaar.

Service
Anoniem
27/07/2016
10

Hebben heel goede service

Service
j
27/07/2016
9

Door de correcte en duidelijke communicatie weet je vooraf waar je aan toe bent en ook de kosten van de onderhoudsbeurt.
De gesprekken met medewerkers zijn heel vriendelijk en er is op tijd aandacht voor een kopje koffie.

Service
Theo Riswick (Berlicum )
27/07/2016
10

Ik ben zeer tevreden over dit bedrijf

Service
John Mommers (Tilburg)
19/07/2016
9

Goede service correct behandeld zoals afgesproken

Service
Mark van Venrooy (Loosbroek)
19/07/2016
10

vriendelijk personeel, betrouwbaarheid, service, afspraak is afspraak

Service
Eimert Kleinloog (Berlicum)
06/07/2016
10

Uitstekende technische kennis. Zeer behulpzaam. Meedenkend. Altijd vriendelijk.

Verkoop
Heiltje van Beek (Berlicum)
06/07/2016
10

zij zijn vriendelijk, behulpzaam, en denken erg goed mee welke auto het beste bij mij past

Service
JCG van den Aker (Boxtel)
06/07/2016
8

Wordt goed ontvangen auto wordt goed onderhouden maar het prijskaartje
Is aan de hoge kant

Service
Niels (Schijndel)
06/07/2016
10

Goede service en vriendelijke medewerkers

Service
Anoniem
01/07/2016
10

Personeel met een klantvriendelijke uitstraling

Service
Anoniem
29/06/2016
10

Bijzonder goede en vriendelijke service.

Verkoop
Th. Timmermans ('s-Hertogenbosch)
27/06/2016
10

Deze dealer en zijn personeel voelt betrouwbaar aan. Je weet waar je aan toe bent. Niet achteraf allerlei misverstanden. Ik vind het een prettige en vakkundige garage. Bijna altijd een persoonlijk tintje en maatwerk.

Service
Anoniem
22/06/2016
10

Netjes geholpen
gedeeltelijk nog onder garantie reparatie uitgevoerd anders was rekening dubbel geweest .........

Verkoop
J.C. Verver (Haarlem)
22/06/2016
10

Keurig, netjes, vriendelijk en goede zaken gedaan. Helemaal tevreden.

Service
Martin van den Broek (Den Bosch )
22/06/2016
10

De betrouwbaarheid en de betrokkenheid van deze mensen is geweldig.

Service
Monique van Veen (Vught)
22/06/2016
10

Goede service, zeer klantvriendelijk

Service
Stefan van Kleef (Boxtel)
22/06/2016
10

eerlijkheid, meedenken met klant, oplossend gericht, uitstraling personeel, vriendelijk behulpzaam, alles in goed overleg

Service
Theo van Alphen (Berlicum)
22/06/2016
9

Omdat het gewoon goed is

Service
Anoniem
15/06/2016
9

Een vriendelijke uitstraling.

Service
Cees Meis (Den Dungen)
15/06/2016
8

Goede afspraken, goed advies, goede koffie.

Service
Dhr vander steijn (Vught)
15/06/2016
8

Omdat ik tevreden ben

Service
Jacqueline Vd Berg (Berlicum)
15/06/2016
10

Prettige medewerkers. Duidelijke uitleg.

Verkoop
Riet Klerkx van Rooij (Schijndel)
15/06/2016
10

Cliëntvriendelijk
Prima service
Speelt in op behoefte cliënt
Servive is
Informatie duidelijk

Verkoop
dhr van dijk (schijndel)
14/06/2016
9

kwaliteit en klant staan voorop

Service
Gerrie van den Broek (Heeswijk Dinther)
08/06/2016
9

omdat ik goed wordt ontvangen door deskundige medewerkers.

Service
Mevr.v.Blokland (Boxtel)
08/06/2016
9

omdat de service heel goed is en je heel persoonlijk word behandeld

Service
Wil vd Aa (Berlicum )
08/06/2016
9

Goede service en goede info verzorging

Service
Christ van Oorschot (Schijndel)
02/06/2016
10

Zeer klantvriendelijk en altijd bereid tot het beantwoorden van vragen.

Service
G immens (St. M. Gestel)
01/06/2016
8

Gewoon tevreden

Service
Rien Smits (Schijndel)
01/06/2016
9

vriendelijk,kundig en betrouwbaar .

Service
Mevr. T. van Houtum
26/05/2016
10

ben al jaren lang klant en de service en klantvriendelijkheid zijn altijd top

Service
Anoniem
25/05/2016
10

Ik kan altijd terecht en wordt heel klantvriendelijk geholpen.

Verkoop
Anoniem
25/05/2016
10

Zowel in de showroom als bij de receptie van de werkplaats een professionele, correcte en klantvriendelijke benadering.

Service
Anoniem
25/05/2016
9

Service wordt verleend als een vanzelfsprekendheid. Denken met de klant mee en werken oplossingsgericht.

Service
Lilian Brands (Rosmalen)
24/05/2016
10

Prima service en uitermate vriendelijk personeel met veel know how

Service
Arie Goijaarts (Schijndel)
19/05/2016
9

Deze dealer is zeer klantvriendelijk en levert altijd een goede kwaliteit.

Service
Bronkhorst (Eindhoven)
19/05/2016
9

klantgerichtheid en zeer vriendelijk en komen hun woord na.

Verkoop
rien steenbakkers (heeswijk-dinther)
18/05/2016
10

je wordt niks opgedrongen is spontaan en eerlijk nadat we de wagen al 2 dagen hadden gekocht alsnog de extra € 250 inruil

Service
theo reuvers (heeswijk-dinther)
18/05/2016
9

omdat alles prima op elkaar is afgestemd.

Service
Hans van Helvoort (Sint Michielsgestel)
17/05/2016
9

Betrouwbaar vriendelijk en met de klant meedenken.

Verkoop
van doorn (vinkel)
13/05/2016
10

Jazeker een goed fijne eerlijke garage!!met goede verkopers

Service
Dhr Terneusen (Schijndel)
11/05/2016
9

Mijn auto word altijd met de grootste zorg behandeld.
Kennis van mijn Toyota.
Netjes en schoon weer afgeleverd

Verkoop
marc en Marjan korsten (vinkel)
11/05/2016
10

Zeer correct en vriendelijk geholpen met onze vragen.

Verkoop
C.A. Glorius (Veghel)
04/05/2016
9

Bij binnenkomst werden we meteen aangesproken en niet aan ons lot overgelaten zoals we vaker meemaakten bij andere showrooms. Vriendelijke sfeer, antwoord op onze vragen. Helder en duidelijk

Service
Dgr. J. van Duijnhoven (Eindhoven)
04/05/2016
9

Klantvriendelijk, zeer voorkomend en meedenken met de klant. Goede waardvolle adviezen en prettige omgang. Plus een lekker kopje koffie.

Service
Dgr. J. van Duijnhoven (Eindhoven)
04/05/2016
9

Klantvriendelijk, zeer voorkomend en meedenken met de klant. Goede waardvolle adviezen en prettige omgang. Plus een lekker kopje koffie.

Service
Dgr. J. van Duijnhoven (Eindhoven)
04/05/2016
9

Klantvriendelijk, zeer voorkomend en meedenken met de klant. Goede waardvolle adviezen en prettige omgang. Plus een lekker kopje koffie.

Service
Dgr. J. van Duijnhoven (Eindhoven)
04/05/2016
9

Klantvriendelijk, zeer voorkomend en meedenken met de klant. Goede waardvolle adviezen en prettige omgang. Plus een lekker kopje koffie.

Service
Dgr. J. van Duijnhoven (Eindhoven)
04/05/2016
9

Klantvriendelijk, zeer voorkomend en meedenken met de klant. Goede waardvolle adviezen en prettige omgang. Plus een lekker kopje koffie.

Service
Marcel van Drunen (Sint Michielsgestel)
04/05/2016
9

je krijgt een eerlijk advies. Prijzen en uitgevoerde werkzaamheden zijn helder

Service
Toine Viguurs (Rosmalen)
04/05/2016
10

Gewoon voor mij en vele andere " DE BESTE ", dat geldt natuurlijk ook voor het automerk Toyota !

Service
W.F.Rutten (Uden)
04/05/2016
9

Klantvriendelijk goede service

Service
W.F.Rutten (Uden)
04/05/2016
9

Klantvriendelijk goede service

Service
A M Scheepens (Rosmalen)
29/04/2016
9

Kom al 40 jaar bij deze dealer! Ben al die tijd op een deskundige, vriendelijke en correcte manier behandeld!

Verkoop
Anoniem
29/04/2016
9

Alles ging soepel en professioneel

Service
Anoniem
29/04/2016
10

Je wordt op een fatsoenlijke manier te woord gestaan

Service
Anoniem
25/04/2016
10

In al die jaren dat ik klant bij deze dealer ben hebben ze mij zowel in de showroom als de werkplaats keurig en met respect behandeld. Dit heeft mij dan ook doen besluiten om mijn nieuwe auto weer bij jullie te bestellen.

Service
Anoniem
20/04/2016
8

Omdat een 8 al een mooi cijfer is maar er is altijd ruimte voor verbetering

Service
Anoniem
14/04/2016
8

goede ervaringen, klantvriendelijk

Service
Anoniem
13/04/2016
8

is goed

Service
Anoniem
13/04/2016
9

Omdat ik zeer tevreden ben over de dienstverlening. Een tien geef ik nooit omdat niemand onfeilbaar is..

Service
Dhr. Van Dijk (Berlicum)
13/04/2016
10

inspectie en advies voor onderhoud altijd eerlijk. Er is ook vaak een alternatief voor originele Toyota onderdelen wat net in prijs scheelt.

Service
Gerard Veroude. (Boxtel.)
13/04/2016
9

Goede service. Behartigen belangen van de klant.

Service
dhr. P.H. van der Schaaf (Malden)
06/04/2016
8

Betrouwbaar; realistisch, correct, kwalitatief goed, vriendelijk/klant-servicegericht, 'niet het duurst' (want duur blijft [het] onderhoud wel).

Service
Anoniem
05/04/2016
10

OMDAT ALLES OP EEN NORMALE EN GOEDE
MANIER MET DE KLANTEN WORDT BESPROKEN OVER HOE EN WAT.

Service
Th. Timmermans ('s-Hertogenbosch)
30/03/2016
8

Men is correct, vriendelijk, gast vrij, afspraken worden na gekomen, niet opdringerig met iets aan prijzen, je voelt je daar thuis

Service
Jan de Lobel (Oosterhout)
29/03/2016
8

Nette service, goede afhandeling, correcte informatie

Verkoop
Anoniem
24/03/2016
8

Het is een betrouwbare garage.

Service
Huub Vos (Sint-Michielsgestel)
23/03/2016
10

Het maken van een afspraak, de ontvangst, de afhandeling: het gehele proces staat op een heel prettige manier in dienst van de klant.

Service
Pieter Dierijck (Veghel)
23/03/2016
10

Ben zeer tevreden. Altijd correct en komen afspraken na.

Service
W. School (Rosmalen)
22/03/2016
9

ik ben zeer tevreden.

Service
Anoniem
17/03/2016
9

Goede en prettige behandeling

Service
Henk den Otter (Schijndel)
17/03/2016
8

Komt mij als betrouwbaar over en de mensen zijn vriendelijk en behulpzaam.

Service
Els van Boxtel (Boxtel)
16/03/2016
10

Zeer klantvriendelijk. Professionals.
Dorpse gemoedelijkheid.

Service
Anoniem
10/03/2016
9

Omdat een 9 de drive geeft om naar verbeteringen te zoeken op weg naar de 10.
Als je een 10 geeft is de noodzaak niet meer aanwezig te zoeken naar verbeteringen

Service
Alda van Roosmalen (Schijndel)
09/03/2016
10

Heel erg klantvriendelijk, zeer goede uitleg over de vragen die je stelt, en goede uitstraling heeft de showroom en de werkplaats ziet er netjes uit.

Service
Anoniem
09/03/2016
9

Prima garage

Verkoop
Anoniem
09/03/2016
10

omdat ze klantvriendelijk zijn

Service
G.J.M.Neppelenbroek (Rosmalen)
09/03/2016
9

Betrouwbaar, klantvriendelijk, komt gemaakte afspraken na, vertrouwd en kundig

Service
WFCM Terneusen (Schijndel)
09/03/2016
10

Klantvriendelijke dealer, vooraf prijsopgave van de kosten. Indien dit afwijkt wordt je vóóraf daarover geinformeerd. Denkt mee in oplossingen en komt afspraken na. Al jaren uitstekende ervaringen mee!

Service
Anoniem
29/02/2016
7

ik heb tijdens mijn laatste bezoek langer moeten wachten dan dat mij beloofd was, er was 1 uur gezegd en heb ruim 3 uur moeten wachten.

Service
WIM SCHELLEKENS (SCHIJNDEL)
29/02/2016
9

GOED CONTACT MET DE MEDEWERKERS AAN DE BALIE EN TE VREDE OVER HET ONDERHOUD

Service
Anoniem
25/02/2016
8

Goede service

Service
Martijn Toelen (Den Dungen (gem. St. Michielsgestel))
25/02/2016
10

Prettige contacten, uitermate correct, vooraf een duidelijke opgave van de kosten.

Service
A.H de Laat (Schijndel)
19/02/2016
9

Wij zijn tevreden en hebben het volste vertrouwen.

Service
Anoniem
17/02/2016
10

Ik weet niet wat ze moeten doen om het klanten nog beter naar hun zin te maken.

Service
Anoniem
17/02/2016
9

Goede service vriendelijke mensen, wachten met een warm kopje koffie of thee en je auto word gewassen terug gegeven

Service
steenbakkers (heeswijk-dinther)
17/02/2016
9

alles prima geregeld en nog vriendelijk ook

Service
Sylvia Beekers (Valkenswaard)
17/02/2016
9

Top garage, vriendelijke, warme, persoonlijke benadering.

Service
Mario verdonschot (Geldrop)
15/02/2016
8

Het is een betrouwbare garage die zijn werk zo goed mogelijk en naar tevredenheid van de klant poogt uit te voeren

Verkoop
Anoniem
11/02/2016
10

Goed en vriendelijk, niet opdringerig. Goede uitleg.

Service
Anoniem
11/02/2016
9

service zoals deze verwacht mag worden

Service
Piet Althuizen (Sint Hubert)
10/02/2016
10

zeer tevreden over de correctheid waarmee je wordt behandeld.

Service
Anoniem
03/02/2016
9

als service is de auto van huis opgehaald en weer teruggebracht

Service
Anoniem
03/02/2016
9

netjes en correct

Service
dhr. drs.M.J.Rood (Middelrode)
03/02/2016
10

Ik ben zeer tevreden

Service
SGM mensink (Uden)
03/02/2016
8

Ze geven goed advies over de reparatie en verkoop van een auto.

Service
Jan van der Hofstad (5272CA St.Michielsgestel)
29/01/2016
10

Ben al 43 jaar heel erg tevreden

Service
Anoniem
27/01/2016
10

Deskundigheid uitstekend. Betrouwbaarheid uitstekend.

Service
Dhr.Habraken (Heeswijk dinther)
27/01/2016
8

Ik heb nooit met een klacht naar de dealer terug gehoeven door een slechte onderhoudsbeurt of dergelijks.
En zijn altijd netjes en vriendelijk.

Service
g.van der aa (sint oeden rode)
27/01/2016
9

omdat rene mijn altijd corecet behandel

Service
Hr Voets. (Berlicum.)
27/01/2016
8

voor de nette afhandeling

Service
Anoniem
22/01/2016
8

Geen klachten

Service
Anoniem
20/01/2016
10

Zeer behulpzaam en klantvriendelijk

Service
Ben Verhagen (Den Bosch)
20/01/2016
9

Klantvriendelijk.

Service
Mevr Cjm homminga (Berlicum)
20/01/2016
10

Ben heel tevreden

Service
mgc v d dungen (schijndel)
20/01/2016
8

nette behandeling

Service
Theo Oerlemans (Veghel)
20/01/2016
10

Betrouwbaar, vriendelijk

Service
Talhi (HARDERWIJK )
18/01/2016
9

Zeer tevreden met de service en kwaliteit, garantie en vriendelijk medewerkers

Service
Anoniem
13/01/2016
10

Ben zeer tevreden met Toyota, en onderhoud is weer prima gedaan, tegen vooraf duidelijk afgesproken prijs.

Verkoop
Dhr. P. Verstappen (Veghel)
13/01/2016
10

Open en eerlijke aanbieding. Geen opdringerigheid. Ruim tijd voor overleg. Gezellig bij een kopje koffie, ook als de deal nog niet is afgesloten. Altijd welkom. Vragen: kom even langs dan kijken we wat er is.

Service
Arie Schouten (Hoeven)
06/01/2016
9

Betrouwbaar,correct, klantgericht

Service
Piet Jacobs (heeswijk-Dinther)
06/01/2016
9

Steeds alles naar wens en altijd vriendelijk

Service
AJC van Nuland (Berlicum )
30/12/2015
9

Goede service, vakkundig, prettige omgang en een flexibele planning.

Service
Anoniem
30/12/2015
10

Vriendelijke ontvangst.
Duidelijke prijsopgave vooraf.
Auto gerepareerd volgens afspraak.

Service
Anoniem
30/12/2015
10

Helder en behulpzaam oplossings gericht

Service
Anoniem
28/12/2015
10

Ik ben zeer tevreden over middelrode goede klantvriendelijkheid

Service
Stefan van Kleef (Boxtel)
24/12/2015
9

Zeer kundig en vriendelijk personeel, altijd behulpzaam en meedenkend, goede service, goede garanties, niet flauw hierin

Service
Dhr. en mevr. NL Boom.
23/12/2015
10

Mijn ervaring heeft geleerd, dat wij ten alle tijden een beroep kunnen doen, wat betreft informatie of andere vragen over verschillende dingen, op het personeel van dit auto bedrijf. Wij komen al jaren bij dit bedrijf en zijn uiterst tevreden.

Service
Dhr. H. Verzantvoort (Berlicum)
23/12/2015
10

De 4de jaarsbeurt van mijn Prius is geheel naar tevredenheid uitgevoerd,zoals ik al jaren van deze dealer gewend bent. De ontvangst en afhandeling door de receptie en werkplaats waren zoals vanouds prima verzorgd. Als laatste werd de Prius schoon en gewassen afgeleverd.

Service
Jack Nieman ('s-Hertogenbosch)
23/12/2015
10

Prettige medewerkers. meedenkende mensen op de werkvloer. goede sfeer in het bedrijf

Verkoop
Mevr. I. Brekelmans (Schijndel)
23/12/2015
10

Ik voelde me als klant belangrijk, men was geintresseerd en meedenkend. Een hybride auto van Toyota is erg zuinig en rijdt prettig.

Verkoop
Anoniem
16/12/2015
10

We zijn zeer tevreden over de verkoop en aflevering van onze nieuwe auto. We zijn steeds vriendelijk te woord gestaan dus helemaal tevreden.

Verkoop
Peter Wagenaars (Berlicum)
14/12/2015
10

Ze leveren goede service en hebben alle tijd voor je en zijn heel kundig

Service
Anoniem
09/12/2015
8

Er wordt meegedacht en komt met een oplossing.

Service
Anoniem
07/12/2015
9

ben na ruim 40 jaar klant te zijn nog steeds zeer tevreden over de service.

Service
Anoniem
02/12/2015
9

zeer betrouwbaar

Service
Gerda Kunst (Sint-Michielsgestel.)
02/12/2015
10

Ik ben zeer tevreden over deze garage, Ik wordt er zeer vriendelijk geholpen.
Ze moeten mij vaak dingen uitleggen van technische aard en dat doen zij met eindeloos geduld.

Service
Helma Follings (Berlicum)
02/12/2015
8

Wij zijn zeer tevreden over de benadering en de uitvoering van het onderhoud aan de auto.

Verkoop
Anoniem
26/11/2015
9

De klantgerichtheid van alle medewerkers, ook van alle baliemedewerkers is top!!!! Ik voelde me "thuis".

Verkoop
Jan van Kreij (Berlicum)
26/11/2015
9

omdat wij zeer klantvriendelijk zijn ontvangen en behandeld in een zeer gemoedelijke sfeer en vertrouw vol!!!

Service
J.J.C.M van de Koevering (Sint Michielsgestel)
25/11/2015
10

Een correct werkend bedrijf met correcte mensen en receptie niets op aan te merken

Service
Th Hoezen (Berlicum)
25/11/2015
9

betrouwbaar

Service
Joop van Dartel (Heeswijk-Dinther)
23/11/2015
10

De dealer geeft de klant het gevoel dat hij of zij de enige is. De klantgerichtheid en het serviceniveau staat op een bijzonder hoog niveau. Altijd duidelijk over het hoe en wat en een kopje koffie wordt altijd aangeboden. Prima.

Service
Anoniem
19/11/2015
9

Ik heb bij deze dealer een heel goed gevoel en dat is voor mij heel belangrijk.

Service
Anoniem
19/11/2015
10

Zeer correcte en vriendelijke behandeling

Verkoop
Dhr. Theo Vermeij (Tolbert (Groningen))
19/11/2015
10

Ik rij nu al sinds 1995 Toyota en altijd via deze dealer geleverd en in onderhoud geweest.
Is naar mijn weten NOOIT iets niet goed gegaan

Service
HAM van den Biggelaar (Veghel)
19/11/2015
8

Gewoon erg behulpzaam met alles.

Verkoop
Anoniem
12/11/2015
3

Heel veel fouten gemaakt bij de aflevering.

Service
Mevrouw G M. Schellekens (Sint Michielsgestel.)
12/11/2015
8

Vanwege de correcte behandeling

Service
Anoniem
11/11/2015
10

Duidelijk, vriendelijk, komen afspraken na.

Service
Wim broeren (Berlicum.)
11/11/2015
10

Klantvriendelijk, moderne bedrijfsvoering.

Service
Anoniem
05/11/2015
10

Ben heel erg tevreden. Niet alleen met de geleverde kwaliteit nu maar vooral ook omdat ik het hele jaar door meteen geholpen wordt. Service staat duidelijk voorop.

Service
Toon Kuijpers 02-TJ- HB. (Rosmalen)
04/11/2015
9

Niet alleen wordt er gevraagd hoe is het met de wagen , maar ook hoe is met jou als klant ; ook wordt er altijd een
herinnerings sms gezonden voor de gemaakte afspraak , die kleine dingen worden wel op prijs gesteld

Service
Henk van den Bogaard (Schijndel)
29/10/2015
9

op wijzen van de pechhulp bij Toyota , de informatie over de auto, het vertrouwen met de keuring dat je naderhand daar toch
de beurten komt geven

Service
Martin Sanders (Breugel)
21/10/2015
10

Gewoon een dealer die doet wat hij belooft:Service met een hele grote S
Vriendelijk personeel kan niet beter, een aanrader.

Verkoop
Fam. Goijaarts (Schijndel)
16/10/2015
9

We hebben inmiddels een lange en goede relatie met deze dealer. Er is sprake van hoge, constante kwaliteit met betrekking tot het product én de service.

Service
Marijke Blaauwhof-v.Hellenberg Hubar. (Broedershof 78 5462EG Veghel.)
15/10/2015
10

Zoals reeds gemeld de firma profileert zich als een Topbedrijf.

Service
Anoniem
14/10/2015
9

Zeer tevreden, alles goed en netjes. Voel me er nog steeds thuis!

Service
Anoniem
12/10/2015
8

Vriendelijk personeel, betrouwbare uitstraling.

Service
theo van sinten (dinther)
12/10/2015
10

11ik heb al twee maal een auto hier gekocht en de derde wil ik ook hier kopen

Service
Vroone (Berlicum)
12/10/2015
10

Klantvriendelijk. Gastvrij. Goede duidelijke uitleg. Geduldig. Al je vragen worden beantwoord.

Verkoop
Anoniem
07/10/2015
9

nakomen afspraken, persoonlijk en to the point

Service
Anoniem
05/10/2015
10

Ontvangst vriendelijk, service goed en de afhandeling precies zoals het afgesproken is.

Service
Dgr. Theo Riswick (NULAND)
01/10/2015
10

het is een duidelijke en mooie website

Service
Anoniem
30/09/2015
10

De medewerkers zijn allen zeer vriendelijk en behulpzaam. Alles wordt goed uitgelegd; ze vinden het belang van de klant voorop staan. Er word ruim de tijd gemaakt voor het beantwoorden van vragen. Bij reparaties wordt vooraf een prijsinschatting gegeven, mocht dit wijzigen, word je van het hoe en waarom op de hoogte gebracht. Ik ben heel tevreden.

Service
Anoniem
30/09/2015
10

al teintallen jaren klant naar alle tevredenheid. Heldere afspraken , vriendelijke en deskundige service en bovenal betrouwbaarheid op alle fronten.

Verkoop
Arnout van Kempen (Sint Michielsgestel)
30/09/2015
9

Van begin tot eind een prime verkoopproces. De verkoper luisterde goed naar wat ik zocht, en kwam heel snel met een passend voorstel. De auto, de uitrusting, de financiering en de verzekering, allemaal exact aansluitend bij wat ik zocht. En daar was heel weinig uitleg van mijn kant voor nodig. Echt een prettige ervaring zo.

Verkoop
Cynthia van Esch (Liempde)
30/09/2015
10

In Middelrode word ik altijd goed en vriendelijk te woord gestaan. Ik kan altijd even langs rijden indien nodig. Daarnaast is er een super service en wordt er eerlijkheid getoond in de verhalen over de auto.
Altijd vriendelijk en beleefd!
Wij maken ook gebruik van de leasemaatschappij, dan wordt er altijd goed en snel gehandeld. Kortom; zeer tevreden klant!!

Service
Henk van Osch (Berlicum)
30/09/2015
10

Klantvriendelijk en prima service

Verkoop
Harry J. de Vries (Veghel)
24/09/2015
9

Ik herhaal mijzelf, als ik minder dan 10 geef, vraagt U zich af waarom minder.Dit kan ik niet

Service
Anoniem
23/09/2015
8

is toch een mooi nummer

Service
André Langenhuijsen (Heeswijk Dinther )
16/09/2015
9

Goede begeleiding en afspraken na komen

Service
Anoniem
16/09/2015
9

Zorgvuldig en correct bedrijf, goede kwaliteit en prima prijs

Service
Harry van Gestel (Den Dungen)
16/09/2015
10

perfecte behandeling en alles goed doorgesproken vóór en na de werkzaamheden door de Service Adviseur.

Service
Dhr. J.Kruyswijk (Leerdam)
11/09/2015
9

Een prettig contact, schone zaak. Duidelijke afspraken, ook tijdens de beurt, over dingen al dan niet vervangen e.d.
Ik kom niet voor niets uit Leerdam naar Middelrode. (kan ook een Toyota dealer dichterbij gebruiken)
Auto schoon en gewassen ontvangen na de beurt. Rekening zoals was overeen gekomen, een dikke tien voor zo'n garage

Service
H.T.W.L. van der Zanden (Schijndel)
11/09/2015
10

Service, vriendelijk en beleefd

Service
HWM van Rooij (Berlicum)
11/09/2015
10

service

Service
j.coremans (,s-hertogenbosch)
11/09/2015
9

omdat alles wat we als klant bij jullie mee maken perfect is; houden zo

Verkoop
monique Delsman (heeswijk -dinther)
11/09/2015
9

We zijn super goed behandeld

Verkoop
Anoniem
26/08/2015
9

veel tijd voor je en vriedlijk

Verkoop
Antoine van den Acker (Uden)
26/08/2015
9

Bij deze dealer bouwen ze vanaf moment een aan de relatie met jou als klant; zij maken heldere afspraken en komen die voor meer dan 100% na! Een feest om hier een auto te kopen!

Service
Anoniem
17/08/2015
10

Een Toyotadealer die klantvriendelijk is en een super goede service biedt. Ze bieden de service die je als klant hoopt te krijgen als je je wagen wegbrengt, of het nu voor een servicebeurt is of een reparatie. Wij hebben al sinds ons eerste bezoek aan deze Toyotadealer het volste vertrouwen in het personeel en in de service die zij bieden!

Service
Pieter Dierijck (Veghel)
17/08/2015
8

Werkplaats volledig tevreden. Afdeling verkoop zeer teleurgesteld.

Verkoop
Anoniem
03/08/2015
9

de persoonlijke benadering is belangrijk, je koopt tenslotte geen pak melk
en de verkoper neemt er de tijd voor, het is ook een van de weinige contactmomenten die een verkoper kan hebben

Service
Cor van der Eerden (Liempde)
03/08/2015
8

Haal en breng service ervaar ik als erg prettig. De technische kant voldoet ook goed.

Service
Lisabeth Danen (Berlicum)
29/07/2015
9

Geef nooit een tien maar ben tevreden, heel tevreden.

Service
Anoniem
27/07/2015
9

goed geholpen en snel

Service
Anoniem
27/07/2015
7

goed

Service
Nico Bissels (Middelrode)
27/07/2015
8

Goede service

Service
T Waijers (Geffen)
27/07/2015
10

Zeer tevreden betreffende behandeling en kostenplaatje. En natuurlijk het product zelf. Auto kwam als nieuw terug van service beurt

Service
F.G.Keser ('s-Hertogenbosch)
23/07/2015
8

kennis van zaken en afspraken worden nagekomen

Verkoop
MB Evers (Boxtel)
22/07/2015
10

Mijn familie komt hier al meer dan 40 jaar. Dat zegt toch genoeg!

Service
Anoniem
15/07/2015
10

Vriendelijk, komen afspaken na

Service
DHR hmac willems (den dungen )
15/07/2015
9

zoals vragen hoe en wat , en de koffie staat altijd klaar .

Service
GJ v/d Steen (Veghel)
15/07/2015
8

Ben tevreden . Goede service.

Service
Niels Harbers (Schijndel)
15/07/2015
10

Goede service en klantvriendelijkheid is altijd goed

Verkoop
T. van der Rijdt (Middelrode)
15/07/2015
8

Nette dealer waar service en klanttevredenheid hoog in het vaandel staat wat ik persoonlijk ook ervaren heb tijdens de aflevering van mijn nieuwe Auris

Service
Christ van Oorschot (Schijndel)
08/07/2015
10

Wij zijn bijzonder tevreden over de service en de verdere behandeling.

Service
Dhr G v d Broek. (Heeswijk Dinther)
08/07/2015
9

rij al zeker 25 jaar toyota via deze dealer.

Service