Beoordelingen 

880 commentaren van in totaal 880 beoordelingen
Verkoop
Johan Schellekens (sint Michielsgestel)
23-07-2019
9

showroom wat gedateerd , alle overige zaken keurig in orde.

Verkoop
Th Hoezen (Berlicum)
23-07-2019
9

Behulp zaam

Verkoop
jos van Erp (Geffen)
23-07-2019
9

De verkoper heeft mij voor de volle 100% en tevredenheid geholpen.

Verkoop
joop mekke
23-07-2019
9

Hartelijke ontvangst, vriendelijkheid, deskundigheid en goede service.

Verkoop
H.A.M.Th. Fransen (Schijndel)
23-07-2019
9

Wij zijn al jaren klant en worden altijd naar volle tevredenheid geholpen.

Verkoop
Len v Houtum (Heeswijk-dinther)
23-07-2019
10

Ben uiterst tevreden over de aandacht en service die mij verstrekt is. Kan iedereen dit bedrijf aanraden !!

Service
gerard van der steen (Berlicum)
19-07-2019
9

snelle afhandeling.

Service
L Brands (Rosmalen)
04-07-2019
10

Een top dealer waar de klant op 1 staat, ook als je last minute komt hebben/maken ze tijd voor je.

Service
Schellekens G M mevr. (Sint Michielsgestel)
04-07-2019
10

Omdat alles naar wens verlopen is

Service
Hr. F.H. Persoon (Schijndel)
04-07-2019
9

Zeer service gericht. Ook bij meningsverschillen wordt altijd een acceptabele oplossing geboden

Service
Dhr AA Mauriks (Berlicum)
04-07-2019
7

Dit keer een iets lager punt ivm toch wel een groot verschil in wat ik dacht te moeten betalen en wat ik nu heb betaald. Ook beetje vreemd remschijven bij keuring goed 3 mnd later ver onder minimaal dit lijkt me niet te kunnen medere mensen vinden dit ook raar

Service
Nico van der Sanden (Den Dungen)
21-06-2019
10

Auto was stuk ( kon nog wel wat rijden) ,bel op. Kon meteen komen en werd ook meteen gemaakt.Super goed.

Service
Mari van den Broek
21-06-2019
10

Perfecte service en persoonlijke aanpak

Service
Tessel Linders (Eerde)
14-06-2019
10

Ik word altijd zeer vriendelijk geholpen. Het is volstrekt helder wat de kosten zijn en mocht er onverhoopt iets extra’s moeten worden vervangen dan word ik daar netjes over gebeld. Bij een grote reparatie keek de medewerker laatst keurig of hij de prijs iets kon drukken door met tweedehands onderdelen iets te regelen. Ik ben zeer tevreden over de mensen van Jos van Boxtel in Nistelrode!

Service
Dhr. M. Lucius
14-06-2019
10

Ze hebben een hele goede service en zijn ook vriendelijk

Service
M v Venrooy (Loosbroek)
12-06-2019
10

Vriendelijk personeel. Word er altijd netjes geholpen. Je weet van te voren waar je aan toe bent.

Service
AAMJ van de Spijker (Rosmalen. )
07-06-2019
10

Alles ok

Service
Ad van der Heijden (berlicum)
07-06-2019
10

Klantvriendelijk , goede afspraken, alles klopte tot in de puntjes

Service
P. Schouten (Berlicum)
07-06-2019
9

Op de receptie wordt vriendelijk met je om gegaan, afspraken goed nagekomen en werkzaamheden worden netjes uitgevoerd.

Service
T.Timmermans ('s-Hertogenbosch)
07-06-2019
10

Hier krijg je nog maatwerk toegediend. Ze zijn vriendelijk en hoffelijk. Bovendien is de auto altijd in zeer goed onderhoud. Betalen moet je overal, dus waarom zou je dan niet de beste kiezen.

Service
Jeroen van Elderen ('s-Hertogenbosch)
07-06-2019
10

Bijzonder fijn garagebedrijf. Zeer goede service; duidelijke afspraken; bijzonder vriendelijk in de omgang.

Service
jwt.van Blokland (Boxtel)
07-06-2019
10

omdat het allemaal heel mens vriendelijk wordt gedaan en niet gehaast

Service
Wim Lammers (Sint Michielsgestel)
24-05-2019
10

Al 45 jaar klant, zoal particulier als wel zakelijk, niet altijd met het geleverde eens, maar wel bespreekbaar om het op te lossen, dat zegt genoeg neem ik aan.!!??

Service
Stephen mensink (Uden )
22-05-2019
8

Is een fijne gezellig garagebedrijf

Service
M. van Galen (Schijndel )
22-05-2019
9

Kennis van zakenVriendelijkKlant wordt tijdig op de hoogte gebracht als de auto bijv. een onderhoudsbeurt of banden gewisseld moeten worden.

Service
D. Doorduin (Rosmalen)
22-05-2019
10

Fijn en klantvriendelijk geholpen, geen verrassingen.

Service
Ruud Joppen (Nijmegen)
22-05-2019
10

Ik kom uit Nijmegen, maar heb mijn auto('s) al sinds 1985 in onderhoud bij Jos van Boxtel. Dit zegt wel iets... Ik ben zeer tevreden over deze betrouwbare dealer, bij wie ik me ook steeds correct, zorgvuldig en met 'Brabantse' gemoedelijke vriendelijkheid bejegend voel.Ga zo door!

Service
Theo Schouw
22-05-2019
10

Attent. Correct. Vriendelijk. En als u wilt: "Klaar terwijl u wandelt in de bosrijke omgeving". Diverse extra's. En de rekening precies zoals vantevoren afgesproken..

Service
Frans de Haan (Den Bosch)
17-05-2019
10

Professioneel, correct klantvriendelijk

Service
René Viguurs (Middelrode)
17-05-2019
9

Ik ken dealer van Boxtel al vanaf 1990 als een betrouwbare dealer. Omdat ik Ford reed was ik nog geen klant, maar op mijn aanraden heeft mijn zoon 2 Toyota's bij van Boxtel gekocht. (2e handse). De Toyota Yaris Hibride die ik gekocht heb, is de eerste Toyota van mij. De servicebeurt werd perfect uitgevoerd. De auto werd zelfs na de beurt gewassen.

Service
John Lemmens (Berlicum)
16-05-2019
10

Makkelijke afspraken maken, goede service.

Service
J van Dijk horbach (Middelrode.)
10-05-2019
9

Ik ben erg tevreden.

Service
Nol Bergervoet (Berlicum)
10-05-2019
10

Het is een degelijke dealer, uiterst betrouwbaar, zeer vriendelijk in de omgang, maakt altijd vooraf een prijsopgave en wijkt daar nooit vanaf zonder telefonisch contact, levert de auto altijd netjes af. Ik kan er van op aan dat de auto weer in optimale staat is.

Service
Roemer Suijs (Almere)
03-05-2019
9

Duidelijk proactief en betrouwbare afspraken

Service
Ben van den Biggelaar (Sint-Oedenrode)
30-04-2019
8

Goede service - prettig bedrijf. Prijs wat aan de hoge kant.

Service
Rafaël Gevers (Berlicum.)
30-04-2019
10

Prima service. Accuraat.

Service
Arthur Kuilboer (Rosmalen)
24-04-2019
9

Bij Jos van Boxtel in Middelrode kom ik nu al jaren en de servicegerichtheid van werkplaats en receptie is nog steeds uitmuntend. Wachten doe je in de rustige showroom waar je je niet alleen kunt vergapen aan de jongste modellen en goede occasions maar ook heerlijke koffie of thee kunt pakken, met een koekje erbij! Kortom, als dealer en onderhoudsspecialist een aanrader.

Service
Peter Kappen (Berlicum)
24-04-2019
10

Altijd vriendelijk en correcte behandeling. Nog nooit klachten gehad. En niet te vergeten natuurlijk prima auto de Toyota.

Service
Rien steenbakkers (heeswijk -dinther)
24-04-2019
10

eerdere toelichting weet ik al niet meer

Service
Wil van den Broek (Sint-Oedenrode)
24-04-2019
9

Onderhoud en reparaties zijn altijd uitstekend uitgevoerd, waarbij op tijd is overlegd over de kosten. De receptie werkt altijd prima; heeft voldoende tijd en aandacht, maakt snel goede afspraken voor garagewerkzaamheden en vervangend vervoer en geeft duidelijke toelichting op de nota.Kortom, je hebt het gevoel dat alles in goede handen is bij dit bedrijf.

Service
Jan pennings (Schijndel )
24-04-2019
9

Kom er al 45 jaar.

Service
CW van Breugel (Schijndel)
18-04-2019
10

Er worden duidelijke afspraken gemaakt en ook nagekomen

Service
Broer van der Zanden
18-04-2019
9

Anders was ik niet jarenlang klant gebleven.

Service
HARRY
10-04-2019
10

ALTIJD GOED EN OPENHARTIG.

Service
Leeenheers (Den Bosch)
10-04-2019
10

Wij zijn zeer tevreden over garage Berlicum zeer vriendelijk en vakkundig personeel.

Service
N.M. van Bakel (Oss)
10-04-2019
10

Omdat er altijd van te voren netjes wordt uitgelegd wat er aan de hand is. Ook wordt er altijd een prijsopgave gemaakt van de eventuele kosten. Ook de fijne service is een punt van waardering.

Service
Ben Kok (Den Dungen)
10-04-2019
10

Goede service, vriendelijk duidelijk personeel!

Service
A. Kuijpers (Rosmalen)
09-04-2019
8

Ze komen hun afspraken altijd na en als ze tijdens een onderhoudsbeurt iets tegen komen dan bellen ze en weten precies te vertellen wat de kosten vooraf zijn. De receptie is echt goed en de monteurs ook echte vaklui -

Service
a kapteijns (Rosmalen. )
09-04-2019
10

Klantvriendelijk, net en goed werk.

Service
Ton Hanegraaf (Berlicum)
09-04-2019
10

Grote betrokkenheid, betrouwbaar en service gericht.

Service
Willy School (Rosmalen)
09-04-2019
8

Ik ben tevreden over de garage en bij aanschaf van een andere auto zal ik eerst naar deze zaak gaan kijken.

Service
Henk den Otter (Schijndel)
09-04-2019
9

Er worden goede afspraken gemaakt en nagekomen. De monteurs zijn blijkbaar ook goed in hun werk want de auto is altijd tiptop na een beurt.
Ik kan geen 10 geven omdat ik altijd een beetje van de prijs schrik, maar daar kan het personeel niets aan doen.

Service
jan van den berg (berlicum)
09-04-2019
9

Omdat je er netjes word behandeld als klant ook de prijs kwam overeen met de afspraak.

Service
René (Sint-Oedenrode )
09-04-2019
10

Vriendelijk, professioneel, duidelijk en al jaren voor ons de beste.

Service
Lambert van de Veedonk (Berlicum)
09-04-2019
9

Is een goed bedrijf voor onderhoud, repartie en afhandeling.

Service
J. Van Rijswijck (Loosbroek)
06-03-2019
10

Van begin, opgave en geattendeerd worden en afhandeling is alles vlot verlopen. Wachten is voor mij geen punt, ben voorbereid. Tussendoor contact indien nodig.Al langer goede ondersteuning.

Service
Henk van Kessel (Schijndel #)
21-02-2019
9

Vriendelijk, open en goede uitleg.

Service
Ben v d Heijden (Heeswijk Dinther)
21-02-2019
9

Altijd vriendelijk, correct in alles, uitvoering als afgesproken, en alle tijd om vragen te beantwoorden enz.

Service
Dhr. van Nimwegeen
20-02-2019
8

Het was mijn eerste onderhoudsbeurt en het onderhoud, de begeleiding en afwerking zijn perfect verlopen. Ben zeer tevreden.

Service
Harrie van der Zanden (Schijndel)
20-02-2019
10

Betrouwbare garage, goede service, vriendelijk personeel.

Service
Lieke (Loosbroek)
14-02-2019
10

Fijn bedrijf met vriendelijk personeel en een uitstekende service.

Service
Mevr.G.Broeders-de Bont (Schijndel)
14-02-2019
9

Vriendelijke ontvangst , vlotte afwerking en deskundige medewerkers.

Verkoop
Joke van Minderhout
13-02-2019
9

Netjes behandeld en een fijne verkoper!!

Verkoop
Dhr.Kops (Heeswijk-Dinther)
03-02-2019
9

Jos van Boxtel is een fijne dealer die toevallig in de buurt zit en heeft mij perfect geholpen met mijn nieuwe Toyota C-HR

Verkoop
Theo Oerlemans (Veghel)
01-02-2019
10

Fijne eerlijke garage en vriendelijk personeel

Service
Wim van Schijndel (Sint-Michielsgestel)
01-02-2019
10

Een tegenvallertje:Je weet van te voren de prijs, maar dan wordt er bij aankomst toch gesproken over een of andere toevoeging aan de benzine, waar de motor mee wordt schoongemaakt.Dit komt boven op de afgesproken prijs. Geeft toch een beetje het Ryan air gevoel: vlucht betaald, maar de koffer kost extra. Zet dit gewoon in het kostenoverzicht, dan is het geen verrassing.

Service
Toon Smits (Nuland)
01-02-2019
10

geweldige garage, nooit problemen ergens meegehad.

Service
peter van de leur (rosmalen)
01-02-2019
10

zeer tevreden over fa. v boxtel, goede kennis, keurige behandeling altijd, komen afspraken naar en deskundige medewerkers,ik maak altijd reclame bij kennissen en vrienden over Toyota fa. v Boxtel, in de positieve zin.

Service
Mevr.van Pinxten (Sint Michielsgestel)
01-02-2019
10

Gaan erg prettig om met hun klant en iedereen die wij zijn tegengekomen in het bedrijf zijn wij zeer positief over.

Service
N.V.T. (Berlicum)
01-02-2019
9

Erg vriendelijke mensen

Service
Gerard Veroude (Boxtel.)
25-01-2019
9

Zeer correcte behandeling. Prettige medewerkers. Afspraken zijn afspraken. Zetten zich ook in voor de klant.

Service
H.W.J. v. Rixtel (Berlicum)
25-01-2019
10

Klantvriendelijk, komt afspraken na, vakbekwaam.

Service
Dhr. Janssen (Helmond)
23-01-2019
10

Het is een uitstekende, nette dealer. Geen poespas maar wel altijd die extra stap zetten voor de klant. Zeer voorkomend en nooit onverwachte kosten. Ik zou willen dat de BMW dealer (waar een andere auto in onderhoud is) zo goed en servicegericht zou werken!

Service
Sjef de Laat (Berlicum)
23-01-2019
10

vriendelijk, goede service en eerlijk

Service
Mevr. van den Berg (Veghel)
23-01-2019
9

Vriendelijk, behulpzaam en gastvrij personeel.Werkzaamheden ook naar behoren uitgevoerd.. hier in ieder geval een super tevreden klant!

Service
M.h.m.Habraken
23-01-2019
10

Ik heb een zeer goede ervaring met de onderhouds beurten en servies die aan mijn yaris anno 2003 zijn verricht en altijd netjes te woord ben gestaan .Top garage

Service
F. ter Beek
23-01-2019
10

Zij zijn vlot. accuraat en de werkzaamheden worden kundig en vlot uitgevoerd.

Service
mjem jacobs-beening (rosmalen)
18-01-2019
9

alles goed mooie schone auto allen mijn hoedenplank lag los achterin met de ophangdraadjes los dus voor mij even kijken hoe het allemaal weer zat

Verkoop
Van Kasteren (Sint Michielsgestel )
16-01-2019
10

Zeer tevreden over alles

Verkoop
Mevr.W.J.M.van Leeuwen. (Maassluis)
11-01-2019
10

Omdat we op een nette en vriendelijke manier zijn geholpen en te woord zijn gestaan.We voelden ons gelijk op ons gemak.Hartelijk dank hiervoor en nog een gelukkig nieuwjaar.Vriendelijke groet

Service
Jeroen van Hoek (Rosmalen )
09-01-2019
9

Enorme goede service en vriendelijk personeel.Kosten worden tijdig aan gegeven.

Service
Hr.Rob Hoornweg (Berlicum)
06-01-2019
8

Voorberijding afhandeling en service zijn gewoon goed

Service
Rob van Helvoort (Heeswijk-Dinther)
06-01-2019
8

Voor de professionele uitstraling en goede service door ervaren personeel!

Service
Mevr princen
04-01-2019
10

Erg prettig en vertrouwen wekkend

Service
Eric Kroese (Heeswijk-Dinther)
21-12-2018
10

Vriendelijke ontvangst, correcte afwikkeling. Ook toen bleek dat ik nog een extra navigatie-update tegoed had, hetgeen ik niet meer wist, werd dat in mindering gebracht op de rekening.

Service
Theo Koolen (schijndel)
19-12-2018
10

alleen maar goede ervaringen

Service
Mevr. G.A.B. van Kleef-de Kort (Boxtel)
14-12-2018
10

Zeer klantvriendelijk bedrijf, deskundig en oplosdenkend en vriendelijk personeel, duidelijke afspraken over werkzaamheden en rekening, afwijkingen worden altijd tijdig gemeld en verklaard. En auto word ook gewassen afgeleverd als extra service na een onderhoudsbeurt.

Service
Dhr Asj Adams (Middelrode)
14-12-2018
10

Zeer proffesioneel bedrijf, vriendelijk, keurig, niets mis mee

Verkoop
Shiva von Stetten
13-12-2018
10

*** Middelrode is een bedrijf met zeer deskundige, meedenkende en betrouwbare medewerkers. In de afgelopen 5 jaar werden alle afspraken stipt nagekomen. Top bedrijf!

Service
karel van dongen (heeswijk-dinther)
05-12-2018
9

zeer betrouwbaar correct

Service
Christ van Oorschot (Schijndel)
05-12-2018
10

Altijd meteen geholpen.

Service
NW.Sanakim (Veghel)
05-12-2018
9

Vriendelijk, correct en geen verrassingen achteraf.

Service
Ad Hazenberg (Son)
05-12-2018
8

duidelijke afspraken en nog mail gestuurd dag voor reparatie.

Service
Dick Schellings
30-11-2018
10

In deze garage word ik elke keer prima geholpen. Geen enkele keer heb ik klachten. Deze garage ervaar ik als zeer professioneel; zowel de leiding als de medewerkers gedragen zich correct.

Service
Dhr. M. van den Broek (Berlicum)
30-11-2018
10

Alles is naar tevredenheid gegaan.

Service
Bert Mulders (Heeswijk-Dinther)
30-11-2018
8

Medewerkers gaan voor kwaliteit en stralen een prettige sfeer uit.

Service
Mevrouw van de Koevering (Sint Michielsgestel)
23-11-2018
10

Uitzonderlijk tevreden over de Garage op zich maar vooral de mensen die er werken en met name de receptie!!

Service
Hugo Landheer ('s-Hertogenbosch)
23-11-2018
9

Het is een goede garage, men werkt netjes, het personeel is prettig.

Verkoop
Wil-Jan Dona (Rosmalen)
23-11-2018
10

De klantvriendelijkheid, professionele aanpak van het beantwoorden van de vragen het geven van waardevolle adviezen! Het na enkele dagen contact opnemen met de vraag of alles naar wens gaat met de aygo het adviseren hoe het best de bij geleverde fietsbeugel geplaatst kan worden! alles zeer attent.

Service
Adrie van krieken (Loosbroek)
23-11-2018
10

Alles wordt correct en goed geregeld.

Service
Caroline
09-11-2018
8

Klantvriendelijkheid. Onderhandelingsmogelijkheden.

Verkoop
Nick Gloudemans (Rosmalen)
09-11-2018
10

Prachtig gebouw, zeer vriendelijk personeel en een echte persoonlijke benadering. Ik zou deze dealer aan iedereen aanbevelen.

Service
Hans Spierings (Heeswijk dinther)
09-11-2018
10

Omdat ze gewoon goed zijn.

Service
Luuk Franken (Vught)
09-11-2018
10

Een jarenlange ervaring met een uitstekende service uitgevoerd door capabele en vriendelijke mensen.

Service
F Timmermans (Schijndel)
09-11-2018
10

Klantvriendelijkheid.

Service
Rob Groothuis (Vinkel )
02-11-2018
10

Zeer punctueel , vriendelijk en kundig

Service
fam. van Rooij-Heijmans (Veghel)
02-11-2018
9

Door privé-omstandigheden is zelfs de auto door hen bij ons thuis opgehaald en keurig weer thuis gebracht.Een 9 is altijd weer aanleiding om de 10 te behalen, maar bovendien is er sindsdien niet meer met de auto gereden.

Service
A. van de Meulengraaf (SINT-OEDENRODE )
02-11-2018
10

Ik kom uit SINT-OEDENRODE (circa 18 km. van mijn huis) en heb het er graag voor over!! Prima service én klantvriendelijk.

Service
Dhr Kastelijn. (Den bosch)
02-11-2018
8

Word er zeer goed en vriendelijk te woord gestaan. Alleen jammer dat als je een grote service beurt laat doen, je even later word gebeld dat er div. Onderdelen zoals o.a 2 banden voor vervangen moeten worden bij een auto van 2 jaar met 44.000km? Servicebeurt was €280,00 nu €620.00?? Dat viel mij erg tegen.

Service
Jan Hendrikx (Heeswijk-Dinther)
02-11-2018
10

Goede service en duidelijke afspraken. Bij extra's wordt altijd gebeld.

Service
John Verver (Haarlem)
02-11-2018
10

Volgens afspraak, leenauto mee gekregen. Kwamen zelf met suggestie voor het update va de navigatie.

Service
Margriet van Woerkom (Helvoirt)
02-11-2018
10

Attent vriendelijk service gericht betrouwbaar personeel wat er al langere tijd werkt zodat je die kent en niet steeds nieuwe gezichten ziet. Over het algemeen ben ik zeer tevreden en verdienen ze van mij een 10.

Service
dhr. P. Kappen (Berlicum)
02-11-2018
10

Ben zeer tevreden nooit geen problemen.

Service
Dora van Helvoort Dobbelsteen
02-11-2018
9

Ik ben zeer tevreden. Alleen al omdat het er altijd fris en blij er uit ziet. En goed ontvangen word.

Service
E Mathijssen (Berlicum)
02-11-2018
10

Betrouwbare dealer die kwaliteit en goede service levert.

Service
Arthur Kuilbier (Rosmalen)
29-10-2018
9

De werkplaats receptie is zeer klantvriendelijk en klantgericht. Prijsafspraak is geldend. Bij afwijking vanwege meerwerk wordt er altijd voiraf overleg gepleegd met alternatieven.

Service
S de Bruijn (Veghel)
29-10-2018
9

Juiste kennis en mensen op deze plek. De auto is wederom door een vakman aangepakt voor onderhoud.

Service
raymond (wijchen)
29-10-2018
9

Prima garage met goede service. alles wordt in een keer goed uitgevoerd.

Service
Henny van der Heijden (Hedel)
29-10-2018
9

Nette ontvangst , goede uitleg , een 10 geven is bijna onmogelijk , dan moet alles heel perfect zijn en we blijven mensen geen voorgeprogammeerde computers , wel reeel blijven

Service
Fam. Beekmans (Berlicum)
19-10-2018
10

Een fijn bedrijf met professionele, vriendelijke medewerkers. Je weet altijd van tevoren waar je aan toe bent.

Service
Henk van Osch (Berlicum)
19-10-2018
10

Je wordt er prima behandeld. Vriendelijk personeel, uitstekende service.

Service
dhr. J. Vroone (Berlicum)
19-10-2018
10

Meedenken en zoeken naar oplossingen. Goede service, wordt meteen geholpen. Vriendelijke mensen. Duidelijke informatie.

Service
Gerard Groot (Veghel)
19-10-2018
10

Prettig en kundig personeel, goede en concrete afspraken, die ook worden nagekomen. Prettig verblijf.

Service
Boudewijn Goudswaard (Son)
17-10-2018
8

Dit is een oordeelsgetal van een zeer goede behandeling.

Service
Rien Geerlings (Den Bosch)
11-10-2018
10

Fijne dealer waar je altijd terecht kunt.

Service
José Schellekens (Gemonde)
11-10-2018
9

Na meer dan 35 jaar klant, nog steeds zeer tevreden over klantvriendelijkheid, service, uitleg, vakbekwaamheid. Heb daarom al veel reclame voor Jos van Boxtel gemaakt, dat zelfs onze kinderen nu behelt zijn met het Jos van Boxtel-virus.Ook zij zijn vaste klant geworden.

Service
dhr. L. de Cock ('s Hertogenbosch)
11-10-2018
9

Bij Jos van Boxtel Berlicum is de klantvriendelijkheid groot, zowel in werkplaats, receptie als in de showroom. De benadering is persoonlijk, dat wordt zeer gewaardeerd door ons. Ook wordt er goede uitleg gegeven en hebben we groot vertrouwen dat onderhoud en reparatie op kundige wijze gebeurt.

Service
Theo Riswick (Berlicum )
11-10-2018
10

Goede service goed personeel goede afspraak goed ontvangst.

Service
G van Breda (Heesch )
05-10-2018
9

Goed bedrijf

Verkoop
S Verhoeven (Dinther)
05-10-2018
10

Professionele vakbekwame garage

Verkoop
Mev B.Schippers (Barendrecht)
05-10-2018
10

Vanwege de goede communicatie , uitleg en klantvriendelijkheid .

Service
Max van Dorp (Schijndel)
25-09-2018
9

Alles word altijd goed besproken en geregeld. Je komt nooit voor een verassing te staan. Goede service en aardig personeel

Service
Sander van Dijk (Berlicum)
21-09-2018
10

Zeer correcte behandeling en onderhoud. Altijd duidelijke communicatie en auto staat na beurt gewassen en wel weer klaar.

Verkoop
Martin Timmermans (Rosmalen)
19-09-2018
8

Fijn en overzichtelijk bedrijf. Menselijke maat en omgangsvormen zijn correct. Uiteindelijk mooie nieuwe auto gekocht (nu vier weken oud) en bevalt prima

Verkoop
Jean-Pierre Hoeboer (Veghel)
17-09-2018
10

Zeer klant vriendelijk, duidelijk in advies en uitleg, altijd bereidt om je te woord te staan en om naar je te luisteren. De Toyota C-HR rijdt fantastisch en ik ben er heel erg tevreden mee!

Service
M.J.M. van Lankvelt (Middelrode)
17-09-2018
7

Het is lekker kortbij (om de hoek).

Service
B. Hopman (Beek en Donk)
13-09-2018
10

Alles verloopt prima volgens afspraak. Contact is vriendelijk en gewoon duidelijk.

Service
Mevr. van Helvoirt (Oosterbeek)
13-09-2018
10

prima service, prettig personeel, persoonlijke benadering, afspraken worden nagekomen en anders wordt er overlegd, je weet waar je aan toe bent. Betrouwbaar!

Service
HWM van Rooij (Berlicum)
06-09-2018
10

afspraken nakomen

Service
Dhr. Paul Rambags (Rosmalen)
05-09-2018
8

een 8 is okeen 10 is altijd overdreven (kreeg ik op school ook nooit).

Service
John Lemmens (Berlicum)
05-09-2018
10

Geweldige service en enorm klantgericht, door vriendelijke en deskundige mensen

Service
A. Bergervoet (Berlicum)
31-08-2018
10

Ik kom al jaren bij v.Boxtel in berlicum. Ik heb altijd dezelfde ervaring.

Service
aa mauriks (berlicum)
29-08-2018
7

tevreden maar blijf moeite houden met prijsafspraken het is nooit wat er is besproken altijd meer

Service
De Heer Ad Gevers (Nuland)
22-08-2018
9

MIJN TOYOTA EN MIJN DEALER HEBBEN MIJ NOOIT TELEURGESTELD.

Service
Klaas Haan (Veghel)
22-08-2018
9

Afspraak met onderhoud en reparatie van de auto is zeer correct uitgevoerd. Ook na het bellen over een extra reparatie is deze correct uitgevoerd. Vooraf een leenauto gratis meegekregen en keurig gebeld na reaparatie en auto weer opgehaald en vertrokken met een mooi gewassen auto.

Service
William Embrechts (Veghel)
22-08-2018
10

Netjes geholpen. Service gericht naar mij en mijn voertuig. Meedenken met mijn situatie. Doordat hun uitlijn apparaat stuk is, moet ik een andere dag terug komen. Krijg van deze autodealer een leenauto en hoef alleen de brandstofkosten te betalen. Aan dit bedrijf en hun medewerkers, kunnen vele bedrijven een voorbeeld aan nemen...het zou de wereld een stuk leuker kunnen maken!

Service
Huub Vos
17-08-2018
10

Ik ben al ruim 20 jaar een zeer tevreden klant.

Service
Karel Van Den Bergh (Berlicum )
15-08-2018
10

Zeer behulpzaam personeel

Service
Jan Burger (Heeswijk-Dinther )
15-08-2018
10

Goede en vriendelijke service

Verkoop
A.H.J. STEENBAKKERS. (HEESWIJK-DINTHER.)
10-08-2018
9

Vriendelijk, en toen ik een keer pech had met een Corolla en na sluitingstijd daar aankwam deden ze niet moeilijk. De monteur bracht mij naar huis. Dat is voor mij een van de redenen om toch bij deze dealer een nieuwe Toyota te kopen.

Service
L Brands (Rosmalen)
10-08-2018
10

Vriendelijk personeel met kennis van zaken, duidelijke afspraken en nog een herinnering mail vlak voor de geplande datum!Leen auto of leenfiets of haal en breng service.Wat wil je als klant nog meer, en de auto staat keurig gewassen klaar als je hem komt ophalen.

Service
Leo Ooms (schijndel)
10-08-2018
10

alles wat ze doen klopt en de service is perfect ook als je onverwachts komt als er iets met de auto is.

Service
de Jong
08-08-2018
10

Vakkundig vriendelijk team

Service
A.J Pijnenburg (Boxtel)
08-08-2018
10

Afspraak is afspraak.

Service
Wim vanEs (Rosmalen)
08-08-2018
9

Positieve ervaringen gedurende lange periode.

Service
Pieter Dierijck (Veghel)
08-08-2018
10

Goede afspraken. Beurt correct uitgevoerd. Prettig contact met receptie. Kortom perfect.

Service
Karoline Quirijns (Berlicum)
01-08-2018
8

Altijd zeer correct, in afspraken,verloop,kosten en berichten van eventuele extra kosten. Slechts 1 ding van verbetering, dat zijn de leen fietsen. Het is een auto garage,dat weet ik, maar de leenfietsen zijn echt thuiskomers en niet meer dan dat.

Service
Kitty Adriaanse (Elshout)
01-08-2018
9

Zeer goede service en vriendelijke medewerkers

Service
A geenen (Loosbroek)
01-08-2018
9

Fijne bedrijf

Service
Trudy (Hapert)
31-07-2018
8

Een super goede service,, zeer klant vriendelijk. Zijn bereid om met je mee te denken en staan altijd voor je klaar.

Service
jos Baardemans (Geertruidenberg)
25-07-2018
9

Al jaren goed geholpen wordt

Service
EAFT Danen (Berlicum)
25-07-2018
9

Ik heb vertrouwen in hun deskundigheid en wordt er altijd naar tevredenheid geholpen met duidelijke afspraken.

Service
frits van dijl (rosmalen)
18-07-2018
9

veel ervaring en vakkenis

Verkoop
Yolanda (Rosmalen)
17-07-2018
10

Dit cijfer is zo hoog, omdat ik niet zou weten waar de verkoper ergens nog een verbeter punt zou hebben. En dan bedoel ik niet alleen zijn vriendelijkheid, beleefdheid, persoonlijke uitstraling, gedrevenheid met behoud van oprechte interesse in de klant etc., maar ook qua kennis, uitleg en geduld. Ik had geen “aftrekpunten”, dus is een 10 een welverdiend cijfer.

Service
M.S. (Best)
12-07-2018
10

Zeer goede service

Service
dhr. A. Tomeij (Veghel)
12-07-2018
10

zeer goede service, kundig personeel, goede reparaties overeenkomstig de prijsopgave

Service
Mevr AHW van Wijnen Mampaey. (Berlicum)
11-07-2018
10

Alles goed

Service
L.M.J. van Lokven (Rosmalen)
09-07-2018
10

wij zijn zeer tevreden

Service
Stefan van Kleef
09-07-2018
10

Zeer betrouwbaar en klantvriendelijk bedrijf, met zeer ervaren mensen die je voorzien van de juiste informatie en deskundigheid, altijd tijd voor de klant en zeer vriendelijk en behulpzaam en oplossing gericht.

Service
Mevr van de spijker
09-07-2018
9

Prettige mensen goeie uitleg

Service
Nico Bissels (Middelrode)
09-07-2018
9

Eerlijk

Service
Mnr van der steijn (Vught )
09-07-2018
8

Om dat ze goed en eerlijk zijn

Service
J. Goossens (Gemert)
09-07-2018
10

Ze staan je netjes te woord, en je krijgt een fatsoenlijk en eerlijk antwoord

Verkoop
Jules Vogels (Boxtel)
04-07-2018
9

Weet niet meer te vertellen als meer als veertig jaar klant tot volle tevredenheid van mijn kant.

Service
Dick de Reus (Den Dungen)
03-07-2018
10

ik ben al jaren een zeer tevreden klant van deze dealer. Vriendelijk personeel, duidelijke afspraken en geen verassingen achteraf. Prima service.

Service
Ben van den Biggelaar (Sint-Oedenrode)
28-06-2018
9

Prima bedrijf!!

Service
Leo Middelkoop (Eindhoven)
27-06-2018
10

Service en kwaliteit zijn ongekend goed.Werken met hart en ziel voor klant en zijn auto.

Service
I. Brekelmans
26-06-2018
10

ze staan altijd voor me klaar, kijken alles goed na en geven ook tips

Service
Tiny Lucius (Veghel)
20-06-2018
9

Goede service

Service
Mevr. van Boxtel (Berlicum)
20-06-2018
10

Uitstekende service. Vriendelijk en vakkundig personeel. Mooi vernieuwde receptie én showroom! Ik ben hier graag klant ??

Service
Th. Timmermans ('s-Hertogenbosch)
20-06-2018
9

Hier wordt nog maatwerk geleverd, zowel aan de receptie als werkplaats. Als je toch geld moet uitgeven, dan graag op een prettige wijze.

Verkoop
Jan van der Els (Schijndel )
20-06-2018
10

Goede en klantvriendelijke behandeling gekregen.

Service
rien van helvoirt (schaijk)
14-06-2018
10

vriendelijk , klantgericht , zoals het hoort

Service
A.h.a v.d. Bosch (Sint Michielsgestel)
13-06-2018
8

Werkzaamheden keurig uitgevoerd,auto netjes teruggekregen.Ik bracht de auto om 8uur hij zou om 9.15 a9.30 uur klaar zijn.Om 9.15 uur komt iemand me vertellen dat het 10.00 uur word ivm navigatie updateoke ik kan nog wel iets langer wachtenWeer iets later navigatie update duurt langer word 10.30 uur!Van te voren is bij jullie bekent dat er een update moet plaats vinden als u dat me mij juist gecommuniceerd had had ik om 8uur een leenfiets genomen !

Service
Gerrie van de Ven Broeren (Den Dungen)
13-06-2018
7

goede service

Service
J.Dekkers
13-06-2018
9

Het is een prettig bedrijf waar je goed geïnformeerd wordt, een voorlopige prijsopgave krijgt en goede adviezen.

Service
MM van Lieshout (Sint-Michielsgestel)
13-06-2018
8

Onderhoud was goed maar voor de extra onderdelen waarvoor je moet betalen horen in het onderhoud te zitten.

Service
Christ van Oorschot (Schijndel)
06-06-2018
10

Ik ben al 35 jaar met mijn autos in onderhoud bij Jos van Boxtel en altijd tot volle tevredenheid geholpen.

Service
Dhr. van der Rijdt (Vinkel)
06-06-2018
10

Goede service met correcte prijsopgave vooraf. De monteur heeft verstand van zaken.

Service
H.W.J. v. Rixtel (Berlicum)
06-06-2018
10

Vriendelijk, behulpzaam en kundig

Verkoop
Dhr. C. van Doleweerd (Berkel-Enschot)
06-06-2018
8

Persoonlijke ervaring met de verkoopstaf was bijzonder goed.Mijn neef heeft hier ook twee nieuwe auto,s gekocht.

Service
Wil van den Broek (Sint-Oedenrode)
01-06-2018
9

Correcte, vriendelijke en adequate behandeling aan de receptie. Voortreffelijke verzorging van de auto, motorisch (voor zover ik kan beoordelen) en netjes gewassen bij aflevering.

Service
A. Dekkers
30-05-2018
10

Vriendelijk, behulpzaam en transparant.service is zeer goed. Fijne medewerkers.

Service
T van Huet (Beuningen )
29-05-2018
10

Zeer goede service, klantvriendelijk ,goede info indien nodig tijdens de autobeurt en bij het ophalen van de info

Service
Mevr. Gloudemans
24-05-2018
9

Of het contact via de telefoon gaat of aan de balie ze zijn altijd vriendelijk en behulpzaam naar je toe.

Service
Dhr. J. Bakker (Vinkel)
24-05-2018
9

Omdat ik het een goede garage vind met vriendelijk personeel

Service
Heiltje van Beek (Berlicum)
17-05-2018
10

de service erg goed is en ik erg vriendelijk en goed geholpen ben

Service
bert huijberts (boxtel)
16-05-2018
10

goede service,duidelijke uitleg,leuke receptie,vriendelijk personeel,vakkundig personeel.

Service
Sjef de Laat (Berlicum)
16-05-2018
10

Op en top service en vriendelijkheid

Service
S mensink (Uden)
16-05-2018
8

Er werken fijne mensen en ze hebben altijd een praatje met je

Service
rien steenbakkers
09-05-2018
10

ben zeer tevreden klant vriendelijk

Service
John van de laak
04-05-2018
8

Goede service meedenkend

Service
S kosterman (Tricht)
02-05-2018
10

Gewoon goed

Service
Anne schouten (Berlicum)
26-04-2018
10

Alles goed prima.

Service
CW van Breugel (Schijndel)
25-04-2018
10

Zeer betrouwbare informatie,vriendelijke behandeling met respect.Goede service .

Service
Dhr. MJJM van den Broek ( Berlicum)
25-04-2018
10

Medewerkers zijn deskundig en vriendelijk, geven duidelijke uitleg over aanpak en kosten

Service
Marlisa
23-04-2018
9

Goede service, klantvriendelijk en vriendelijk

Service
Mevr de Veer (Rosmalen)
18-04-2018
10

De klant wordt er serieus genomen en ze hebben kennis van zaken, de sfeer is er gemoedelijk en nooit geen gezeur achteraf alles wordt netjes uitgevoerd volgens afspraak.

Service
Ine Verhagen (Veghel)
17-04-2018
9

Zeer vriendelijke en correcte behandeling met duidelijke uitleg over de uit te voeren acties.

Service
dhr m.v. d. leeden
12-04-2018
10

omdat we heel tevreden zijn

Service
Dhr. F. Hanegraaf
09-04-2018
10

Online afspraak maken, de auto kan buiten de reguliere werktijden toch nog worden aangeboden voor onderhoud, de onderhoudskosten worden van te voren in overleg kenbaar gemaakt en de auto wordt keurig gewassen afgeleverd naar onderhoud. Ook de gratis pech hulp is een meerwaarde. Baliemedwerkers zijn vriendelijk en er wordt echt naar je geleuisterd.

Service
W v Heel (Rosmalen)
09-04-2018
10

Klantvriendelijk duidelijk kundig vertrouwd

Service
M. Sanders (Breugel)
05-04-2018
7

Ik heb kritiek op de wachtruimte in de showroom die is onlangs vernieuwd ,je zit daar nu open en bloot in een strak design met boven je hoofd een heather die constant aanslaat met de nodige herrie dit is voor mij in ieder geval erg storend,ben daarom vlug vertrokkenAls ik had mogen meedenken had ik de wachtruimte enigszins afgeschermd en in ieder geval niet met een heather boven je hoofd ben vlug vertrokken,om buiten te wandelen,ik vond de oude wachtruimte veel plezierig weliswaar ook in de zelfde hoek als nu maar als je dan toch gaat verbouwen was dit een mooie kans geweest.De koffie smaakte als vanouds goed ook uit een nieuw machinVerder ben ik heel tevreden .

Service
K. van Boxtel (Den Bosch)
05-04-2018
10

Aardige en duidelijke medewerkers. Even een kopje koffie en kon snel weer verder. Ook een uitermate heldere uitleg ontvangen.

Service
M.C. Verhoeven (Schijndel)
05-04-2018
9

We worden altijd goed behandeld en goed geïnformeerd. De mensen zijn vriendelijk en niet opdringerig. Het bevalt ons al jaren heel goed,dus geen aanleiding voor verandering.

Service
H.G.Hommerson (Rosmalen)
04-04-2018
8

Goede service,klantvriendelijk,duidelijke afspraken.

Service
Hein van Lokven (Schijndel)
04-04-2018
10

Zeer goede service en eerlijke prijs. Dat een dealer duurder is hoeft dus niet altijd zo te zijn

Service
Stefan leening (Best)
03-04-2018
10

Korte lijnen , het personeel is overal van op de hoogte , en doen alle moeite om hun klanten tevreden te stellen mocht er onverhoopt toch iets mis zijn gegaan

Service
Hans Govers (Veghel)
03-04-2018
10

We rijden al jaren Toyota en zijn vol lof over de auto en de service van het personeel. We worden al vele jaren met plezier en toewijding geholpen.

Service
Ruud van de Ven (Veghel)
28-03-2018
10

Heel klantvriendelijk, behulpzaam en kennis van zaken.

Service
Ruud Joppen (Nijmegen)
28-03-2018
9

Prima, betrouwbare, deskundige service, vriendelijke en correcte bejegening. Ik woon in Nijmegen maar door mijn goede ervaringen kom ik als vanaf 1985 bij dit bedrijf.

Service
henny willems (den dungen)
21-03-2018
9

al n ' 40 jaar klant

Service
Harrie en Margareth Beekmans (Berlicum)
21-03-2018
10

Mijn vrouw en ikzelf zijn al vele jaren klant en hebben al die jaren geen conflicten of andere voorvallen gehad. Dus kunnen we alleen zeer tevreden en blij zijn dat we nog steeds een goede band hebben met de medewerkers van dit bedrijf.

Service
Dhr Terneusen
21-03-2018
10

Correct netjes en mijn Toyota verkeerd weer in perfecte staat

Service
F. van den Braak (Nijmegen)
21-03-2018
9

Betrouwbaar, zorgvuldig en komen afspraken na. Denken mee en zijn servicegericht. Erg goede ervaringen mee.

Service
E. Siebelt (Veghel)
21-03-2018
10

Vriendelijk, duidelijk in de adviezen. Vakkundig en betrouwbaar

Service
René v Galen (Sint-Oedenrode )
21-03-2018
10

Altijd correct, vakkundig ,op tijd, vriendelijk ,gespecialiseerd,gepassioneerd. Alles klopt

Service
A.H. de Laat (Schijndel)
14-03-2018
9

Omdat het een betrouwbare en goede zaak is.

Service
Cor Leening (Schijndel)
14-03-2018
10

Dealer geeft al in lengte van jaren een goed en vertrouwd gevoel.

Service
Limbeek
07-03-2018
10

betrouwbaar en kundig.

Service
Henk van Helvoort (Berlicum)
28-02-2018
8

Je koopt daar een deugdelijke wagen wel duurder als ergens anders

Service
Jos van Rijswijck (Loosbroek)
28-02-2018
9

Vriendelijk, duidelijk en correct

Service
smans a j (heeswijk)
23-02-2018
7

goede organisatie. Persoonlijke benadering is stug en wel zakelijk. Kritische vraag wordt met verwondering ontvangen, zo van wij doen het toch altijd goed!

Service
Rob Groothuis (Vinkel)
21-02-2018
10

Zeer goede service en vriendelijk personeel en zeer kundig

Service
Dhr. HTWL van der Zanden (Schijndel)
21-02-2018
10

Vriendelijk, vakkundig en behulpzaam personeel.Duidelijke uitleg en accurate uitvoering.

Service
Bart Janssen (Helmond)
14-02-2018
10

Ik heb inmiddels twee auto's gekocht bij Jos van Boxtel Middelrode en deze daar ook in onderhoud (gehad). Bij iedere gelegenheid beleef ik de dealer als bescheiden, netjes en correct. Prijzen worden netjes en duidelijk gecommuniceerd en ook bij de aankoop van een andere auto is het hier prettig zakendoen. Je krijgt nooit het gevoel dat er over jouw rug geld moet worden verdiend. Erg knap en fijn om op die manier te kunnen werken wat voor mij reden is om hier te blijven komen en ook steeds Toyota te blijven rijden.

Service
Jurgen Valks (Gemonde)
14-02-2018
9

Bij Jos van Boxtel wordt je al gewaardeerde klant ontvangen en geholpen. Servicegericht, duidelijke inzage in kosten en opties. Al jaren daar klant en hun servicegerichtheid blijft een voorbeeld voor anderen.

Service
Dhr... Ben van der Heijden (Heeswijk-Dinther)
07-02-2018
9

altijd een zeer correcte vriendelijke behandeling, altijd ruim de tijd voor je nemen, geeft me altijd een goed en voldaan gevoelna een bezoek aan de werkplaats, of de showroom of als ik ze bel als ik een probleem heb met de auto.

Service
Gerard Veroude. (Boxtel.)
07-02-2018
9

Het zijn nette, vriendelijke mensen die afspraken correct nakomen. Eigenlijk wil ik een 9,7 geven maar dat kan niet op jullie lijst.Er kan natuurlijk altijd iets beter al zou ik niet meteen weten wat!!

Service
Jeanne schelle (Berlicum)
24-01-2018
10

Vriendelijk duidelijk en netjes

Service
J. Hendrikx (Heeswijk-Dinther)
17-01-2018
10

Goede service, duidelijke uitleg en goede prijs

Service
henriette van den bosch (s-hertogenbosch)
17-01-2018
10

Ben super tevreden over het hele bedrijf en medewerkers.

Service
Mevr Naeff (Rosmalen)
16-01-2018
10

Klantvriendelijk en zeer betrouwbaar al jaren lang

Service
Leo van der Heijden (Berlicum )
03-01-2018
9

Deskundige dealer, betrokken en betrouwbaar

Service
Anoniem
27-12-2017
9

Zeer tevreden over de kwaliteit en de service

Service
Anoniem
27-12-2017
8

Omdat alles van te voren doorgesproken wordt

Service
Anoniem
27-12-2017
8

ik word altijd prettig behandeld en m.i. zijn ze vakkundig

Service
Dhr. F. Vermeer. (Schijndel.)
20-12-2017
10

Prijs en kwaliteit kloppen altijd tevens ook altijd klantvriendelijk.

Service
Dhr. Christ Filippini (Veghel)
20-12-2017
10

Fantastische garage, de service is top en je wordt er zeer goed geholpen.

Service
Leo Ooms
14-12-2017
9

Het is een geweldige garage die alle afspraken na komen.Je word er altijd geholpen ook als je zonder afspraak komt.

Service
H.Veenstra
14-12-2017
4

gevoelsmatig een oor aangenaaid, doordat er hoge kosten kwamen binnen een jaar (ca. 7/8 maanden) na aankoop, dus auto volgens mij niet volledig in orde. het gaat met name om de banden, die toen als goed bestempeld en na nog geen 15.000 km versleten waren, alle 4 nog nooit meegemaakt.steeds weer kosten, die erbij komen als de auto in de werkplaats staat, nu was er ook iets met de ventilatie die vervangen moest worden in verband met de luchtverversing, telefonisch werd er gezegd, dat het moet gebeuren na enkele jaren? aflevering auto dus niet volgens verwachting en afspraak, ben hier erg ontevreden over en heb met de regiomanager al gesproken (Toyota ****) over mijn ontevredenheid. hij heeft er notie van genomen

Service
A.Pittens (loosbroek)
13-12-2017
10

Afspraak is afspraak

Service
Anoniem
13-12-2017
10

Goede service, vriendelijke mensen.

Service
Anoniem
06-12-2017
10

Perfecte service eerlijk advies

Service
Rik van vugt
04-12-2017
10

Goede sfeer en vriendelijke verkopers

Service
Tinyv.d.Burgt
04-12-2017
9

betrouwbaar en correct en v riendelijkj

Service
Dhr. J. Scheffers (Berlicum)
01-12-2017
10

Een betrouwbaar garagebedrijf dat goed werk levert. Ik kan er altijd met mijn vragen en opmerkingen over mijn Avensys terecht en wordt dan vriendelijk geholpen. Ik krijg vooraf een kostenopgave en als er extra werk moet gebeuren wordt ik daarover vooraf gebeld en kan een keuze maken. Dit waardeer ik zeer.

Service
Anoniem
29-11-2017
9

uitstekende dealer met een zeer goede werkplaats.

Service
Hr hamvd Biggelaar (5463 CK-16)
24-11-2017
9

ECHT eem open en vriendelijke garage verder ben ik zee tevreden over toyata (verso s), die ik nu heb.

Service
Stefan van Kleef (Boxtel)
23-11-2017
10

Een klantvriendelijke bedrijf met deskundig, professioneel en behulpzaam personeel.

Service
Anoniem
14-11-2017
8

tevreden.

Service
W.F. Rutten (Uden)
09-11-2017
9

Ze doen werkelijk alles om je tevreden te stellen

Service
Anoniem
06-11-2017
9

Het is een een heel goed autobedrijf goede service ze staan je netjes te woord

Service
Dora van Helvoort -Dobbelsteen (Loosbroek)
01-11-2017
9

Deze garage straalt een welkom uit

Verkoop
wil van den Brand (Heeswijk-Dinther)
27-10-2017
8

ik ben tevreden met van Boxtel

Service
Anoniem
25-10-2017
10

Ben zeer tevreden met de medewerkers in Berlicum

Service
Henk van Kessel (Schijndel)
25-10-2017
10

omdat het er vriendelijk en verzorgt uitziet een mooie uitstraling bij binnenkomst

Service
Remko Heethuis
25-10-2017
10

Personeel is kundig, klantgericht en men komt de afspraken na

Service
A. van de Meulengraaf (Meierijstad)
18-10-2017
10

Service, vakkundig-en vriendelijkheid 100% in orde!

Service
HARRIE PENNINGS (VINKEL)
13-10-2017
10

wij krijgen altijd een auto mee naar huis als de auto een onderhouds beurt heeft daar zijn wij heel blij mee omdat mijn man geopereert is heeft 2 nieuwe knie-en en 1 nieuwe heup wordt dat moeilijk met de fiets

Service
Anoniem
11-10-2017
9

Deze dealer heeft mij nog nooit teleurgesteld. Ik heb het volste vertrouwen in hun deskundigheid en hun advisering betreffende reparaties etc. Er is voor mij nog nooit een reden geweest om naar een andere dealer om te zien.

Service
dhr. Wil Klijmij
04-10-2017
10

Of je nu een nieuwe of tweedehands auto aanschaft, je wordt altijd behandeld als een koning door een verkoper of de directeur zelf of later voor onderhoud hetzelfde. Het kleinschalige karakter en de echt persoonlijke benadering zijn heel fijn.

Verkoop
Henk Kootkar (Spijkenisse.)
04-10-2017
6

Deze dailer is mij aangegeven door fa Heijmans en Leaseplan. Zelf was ik naar de dealer in Hellevoetsluis gegaan, daar ben ik ook een proefrit wezen maken en ben ik prima geholpen. Ik was ook al naar de dealer in Poortugaal geweest , maar daar ben ik slecht geholpen.

Service
henk groothuis (middelrode)
27-09-2017
9

ik ben heel tevreden

Service
Anoniem
27-09-2017
9

Zeer goede service, beleefdheid, uitleg geven waar nodig is, bellen als de opdracht iets langer gaat duren, uitleg over de factuur en altijd vriendelijke ontvangst.

Service
Dhr.J. Vogels (Boxtel)
14-09-2017
10

Meer als 30 jaar ervaring bij dit bedrijf. Super service, keurige behandeling klant.

Service
Marcel van Dijck (Schijndel)
13-09-2017
9

Goede dealer, afspraak is afspraak, vriendelijke en persoonlijke benadering

Service
André langenhijsen (Heeswijk dinther)
13-09-2017
9

Alles perfect geregeld

Verkoop
Bart Janssen (Helmond)
06-09-2017
10

Een dealer waar men je kent en waar je deskundig en professioneel wordt benaderd.

Service
Marius J.M. van Lankvelt (Middelrode)
06-09-2017
7

Jos van Boxtel BV is een goed lopend bedrijf. De directie en het personeel zijn betrokken bij het wel en wee van het dorpje Middelrode en ook van Berlicum. Tot voor kort werkte mijn oudste zoon op de schadeafdeling tot zijn volle tevredenheid en al ruim 30 jaar.

Service
Dhr. B. Hopman (Beek en Donk)
06-09-2017
10

Zeer klantvriendelijk. Technisch perfect. Prettig overleg en contact met personeel. Duidelijk in prijsopgave vooraf. Gewoonweg: prima.

Verkoop
Anoniem
31-08-2017
9

korrectheid en fijne behandeling onder 'n kopje koffie

Service
Antoine van den Acker (Uden)
30-08-2017
10

Bij Jos van Boxtel staat de klant centraal; iedereen doet zijn uiterste best om vooral klant te blijven! Dikke tien!

Service
William Embrechts (Veghel)
29-08-2017
10

Ik kom hier nu een aantal jaren. Ze zijn altijd correct naar mij. Voel mijzelf goed bij de uitleg wat er zoal moet gebeuren. Ze zijn duidelijk en alle reparaties zijn tot op heden goed uitgevoerd. Het hele bedrijf straalt netheid uit, van buiten naar binnen en andersom! Een plaatje om te zien. Kunnen vele andere bedrijven een voorbeeld aan nemen. Kom hier graag...alleen al daarom zou ik mijn hele leven Toyota willen blijven rijden. Fijne auto en dat komt ook mede door dit bedrijf!!

Service
Anoniem
23-08-2017
10

tientallen jaren klant van autobedrijf v. Boxtel.tientallen jaren een vertrouwd en betrouwbaar adres. goede service en correcte behandeling. geen verrassingen achteraf. Altijd ruimte voor overleg.

Verkoop
Johan Verhoeven (Heeswijk- dinther)
18-08-2017
9

Een open en eerlijke dealer waar je je meteen thuis voelt, en waar je netjes en eerlijk behandeld wordt

Service
Ruud van de Ven (Veghel)
17-08-2017
10

Ik ben uitermate tevreden.

Verkoop
Hans van Doremalen (Berlicum)
16-08-2017
8

gewoon goed niets aan te merken

Verkoop
Anoniem
09-08-2017
10

Iedereen staat je te woord als je er om vraagt.

Verkoop
Anoniem
02-08-2017
10

Service klantvriendelijkheid., meedenken met client

Service
Theo Riswick (Berlicum)
27-07-2017
10

ik ben al jaren een vaste klant en zij hebben mij nog nooit in de steek gelaten. Je wordt er altijd goed geholpen en de medewerkers zijn allemaal klantvriendelijk en hebben verstand van zaken

Verkoop
Anoniem
26-07-2017
10

Klantvriendelijk

Service
Anoniem
24-07-2017
8

goede duidelijke en vriendelijke service

Verkoop
Karel Van Den Bergh (Berlicum )
17-07-2017
9

Betrouwbaar

Service
frits van dijl (rosmalen)
14-07-2017
8

betrouwbare afhandeling onderhoud vriendelijk personeel

Service
Lilian Brands (Rosmalen)
13-07-2017
10

De service is top, personeel heel vriendelijk en behulpzaam. Ze komen de afspraken na en auto wordt na service beurt weer schoon klaargezet.

Service
Ruud Joppen (Nijmegen)
13-07-2017
10

Prima, betrouwbare en deskundige service; klantvriendelijke bejegening. Ik ben al vele jaren een trouwe en tevreden klant en rijd daarvoor graag één tot twee keer per jaar van Nijmegen naar Berlicum/Middelrode

Service
Anoniem
13-07-2017
10

Goede service en klantvriendelijk bedrijf.

Service
Theo van Vugt (Vlijmen)
12-07-2017
9

Professionaliteit en kwaliteit ten top

Service
zr.Mirjam Litjens Congregatie zusters van liefde (Schijndel)
05-07-2017
9

Betrouwbaar en houden zich aan afspraken.
Zij overleggen over de kosten.

Service
Anoniem
30-06-2017
9

zeer tevreden

Service
Anoniem
30-06-2017
10

fijne garage vriendelijk behulpzaam word alles netjes doorgesproken wij zijn al meer als 30 jaar klantdus zeer tevreden

Verkoop
Dhr. B. van Berkel (Schijndel)
30-06-2017
9

De aankoop van onze auto is in een gezellige en goede sfeer verlopen. vooral de verkoper

Service
Anoniem
30-06-2017
9

Zeer vriendelijk en vakbewaam geholpen

Service
Felix van den Acker (Gemert.)
30-06-2017
9

Beschaafde,vriendelijke correcte en kundige medewerkers.

Service
Anoniem
30-06-2017
9

Zeer vriendelijk en vakbewaam geholpen

Verkoop
Anita en Ruud van de Ven (Veghel)
30-06-2017
10

Jos van Boxtel Middelrode gaat voor een klantbeoordeling 10. Deze krijgen ze van ons ook.

Service
Ricky Voets (Heeswijk-Dinther)
30-06-2017
10

Ik voel me daar heel erg voorkomend en eerlijk behandeld. Heel vriendelijke mensen .

Service
Anoniem
30-06-2017
10

fijne garage vriendelijk behulpzaam word alles netjes doorgesproken wij zijn al meer als 30 jaar klantdus zeer tevreden

Service
ACM-Schippers (Rosmalen)
27-06-2017
8

Wel klantvriendelijk

Verkoop
Bert Sterkenburg (Berlicum)
27-06-2017
10

Jos van Boxtel Middelrode is naar mijn mening een zeer klantvriendelijk en service gerichte onderneming.
Ze nemen hun klanten zeer serieus en wat ze zeggen, doen ze ook en zelfs meer.
Van de verkoop tot aan de werkplaats allemaal zeer ervaren medewerkers.
Rijd al jaren Toyota van Jos van Boxtel en zal dat voorlopig nog zeker jaren blijven doen

Service
Arie van der Hofstad (Eerde)
26-06-2017
9

Het zijn en blijven gewone mensen die het vak kennen en niet hoog van de toren blazen. Gewo0on en netjes past precies bij die firma.

Verkoop
Harrie Geboers (Heeswijk-Dinther)
21-06-2017
10

Goede service, zeer klantvriendelijk, veel kennis en expertise. Prettige persoonlijke contacten.

Service
Anoniem
21-06-2017
8

klantvriendelijk en goede service

Service
T.Timmermans ('s-Hertogenbosch)
21-06-2017
9

De ontvangst en begeleiding en service zijn goed. Ook erg vriendelijk en gast vrij.

Service
Leo Middelkoop (Eindhoven)
21-06-2017
10

Vakmanschap zit in hun bloed , prijzen zijn zeer klantvriendelijk en service is hun levensopvatting.

Verkoop
Anoniem
20-06-2017
10

Goede service, eerlijk en oprecht en goede communicatie met de klant. Ze nemen ruimschoots de tijd voor je!

Service
Anoniem
20-06-2017
8

Vriendelijk geholpen

Service
Theo van Alphen (Berlicum)
20-06-2017
10

Kan niet anders!!!!

Verkoop
Harry Vorstenbosch (Vught)
15-06-2017
10

Als je binnen komt, is het niet gelijk opdringen, ze geven je de kans om eerst te gaan kijken, vragen dan pas wat ze voor je kunnen doen.
Dit waardeer ik zeer.

Service
Jeroen van Elderen ('s-Hertogenbosch)
14-06-2017
10

Bijzonder goede service. Personeel is altijd zeer netjes en bijzonder vriendelijk. Men is altijd erg duidelijk over de kosten en over onverwachte zaken wordt je altijd gebeld. Ook schadeherstel wordt bijzonder goed behandeld.

Service
Anoniem
08-06-2017
10

ik (wij)) kom vanaf 1976 bij garage Jos van Boxtel, ze zijn vriendelijk belangstellend en behulpzaam.
Ik vertrouw op hen en ze hebben me nog nooit in de steek gelaten
Ik zou ze bij iedereen aanraden

Service
van de Ven van Alebeek (Sint_Michielsgestel)
07-06-2017
8

Meestal al ik moet wachten .dat kan altijd met een kopje koffie in de schouwroom altijd vriendelijk ?? daar is niks mis mee

Verkoop
Teklenburg Albertus (Berlicum)
07-06-2017
10

Profesionele vriendelijke service
Betrouwbaar in diagnose, reperaties en schadeherstel

Service
mevr van schijndel (schijndel)
06-06-2017
10

rij al jaren Toyota zou niet anders meer willen en kom er al jaren

Service
Mevr. Broeders-de Bont (Schijndel)
31-05-2017
10

een garage met vriendelijk en bekwaam personeel ,houdt zich aan afspraken ,staan altijd klaar en geven duidelijke uitleg
over vragen ,

Verkoop
bert huijberts (boxtel)
31-05-2017
10

vriendelijke en niet opdringerige verkoper,zeer vriendelijk personeel,goede uitleg,zeer gastvrij,goede ontvangst bij de receptie,komen gemaakte afspraken keurig na,kortom een bedrijf waar je vertrouwen in hebt.

Service
Christ van Oorschot (Schijndel)
31-05-2017
10

Uitstekende service en je word altijd meteen geholpen.

Service
Anoniem
31-05-2017
8

Fijne en correcte afhandeling

Service
Anoniem
31-05-2017
10

geweldig goed geholpen door monteur ............

Service
Anoniem
31-05-2017
9

De dienst verlening is zeer goed en er wordt altijd vooraf gaand aan de werkzaam heden eerst overlegd.

Service
Anoniem
31-05-2017
10

Prima bedrijf trouw staat voor zijn product en klantvriendelijk.

Service
Nol van der Loo ('s-Hertogenbosch )
30-05-2017
9

Klantvriendelijke behandeling. Perfecte service. Volledige informatie over uit te voeren werkzaamheden aan de auto. Goede prijs/kwaliteitverhouding.

Service
Mw. A van de Spijker (Rosmalen)
29-05-2017
9

Zowel over auto als garage zeer tevreden

Service
Anoniem
26-05-2017
8

alles bijna perfect

Service
Hans van Helvoort (Sint Michielsagestel)
24-05-2017
8

Bij de garage van van Boxtel voel ik mijn thuis. Ze hebben een luisterend oor voor mij als klant. Ze werken netjes en geheel vlg. afspraak. Mijn auto staat netjes klaar als ik hem (ook in de avond uren) ophaal. Bedankt .

Verkoop
Rob Groothuis (Vinkel)
24-05-2017
10

Zeer klant vriendelijk,goede uitleg bij de verkoop en iemand rustig te tijd geven om erover na te denken.
Ook hun weten dat het geen pakje boter is.

Service
Anoniem
22-05-2017
10

betrouwbaar en vriendelijk

Service
S. Mensink (Uden)
22-05-2017
8

Keurig nette vriendelijke mensen en ze vragen hoe met je gaat.

Service
Anoniem
19-05-2017
9

ik word hier goed geholpen en als wordt goed afgewerkt

Verkoop
Anoniem
18-05-2017
10

Goede service

Verkoop
Anoniem
17-05-2017
10

Ik kom al bijna 38 jaar bij Jos van Boxtel Den Bosch/Middelrode. Dit is mijn (onze) twaalfde Toyota waarvan 10 afkomstig van Jos van Boxtel. De andere 2 zijn er altijd in onderhoud geweest. Ik denk dat dit wel duidelijk maakt waarom ik een 10 geef.

Service
Anoniem
17-05-2017
9

goede service, vriendelijk en behulpzaam personeel.

Service
Anoniem
17-05-2017
9

De werkzaamheden werden tot grote tevredenheid verricht en de behandeling is voorkomend en correct.

Service
G v d Broek (Heeswijk Dinther)
11-05-2017
9

Ik al jaren klant ben bij Jos van Boxtel in Berlicum en daarvoor zeker 25 jaar in Oss.
Vriendelijke behandeling bij receptie in in de showroom.
En afspraak is afspraak
G v d Broek

Service
gerard van der steen (Berlicum)
11-05-2017
10

goede bediening

Service
Mevr. W.J.van Stiphout (Veghel)
10-05-2017
9

Ik ben erg tevreden over deze garage. Als er iets is kan ik altijd langskomen en mijn vragen stellen. Wordt ook steeds netjes gebeld in verband met afspraken e.d.

Service
Mevr. van Blokland (Boxtel)
10-05-2017
10

zowel de ontvangst als als uitleg wat er gebeurd is prima en iedereen is altijd vriendelijk

Service
Dhr.H.Reine (Einighausen)
04-05-2017
10

De werkzaamheden worden altijd deskundig en snel uitgevoerd.De bediening is altijd vriendelijk. Ik ben verhuisd naar Einighausen in Zuid Limburg, maar het onderhoud aan mijn auto laat ik nog steeds in Middelrode uitvoeren. Dat zegt genoeg!

Service
Arthur Kuilboer (Rosmalen )
03-05-2017
9

Goed bedrijf en kundig personeel

Service
Liesbeth Schelle (Berlicum)
03-05-2017
9

Het contact met deze dealer verloopt altijd goed. Ook de service en afhandeling van de grote-/kleine beurten en APK keuring is goed. Ook Op vragen naar de nieuwste snufjes op nieuwe auto's krijgen we goede uitleg.
Wanneer we aan een nieuwe Auto toe zijn, zal het zeker deze dealer worden.

Service
Anoniem
03-05-2017
10

Deze garage is uiterst professioneel. Je wordt er netjes behandeld, het personeel is zeer vriendelijk en behulpzaam. Uitleg is helder en duidelijk. Auto wordt keurig schoon weer afgeleverd.

Verkoop
A hermus (Venray )
26-04-2017
9

Omdat het een prettig klein bedrijf is met persoonlijk contact

Service
Anoniem
26-04-2017
10

Je wordt er goed ontvangen en ze zijn correct en netjes

Service
H Pennings
26-04-2017
10

met wijnig woorden zijn we heel heel heel te vrede over alles

Service
Anoniem
21-04-2017
9

Klantvriendelijkheid en kwaliteit

Service
Anoniem
20-04-2017
10

Omdat je hier door fijne vriendelijke mensen geholpen wordt.